ACCESS CONCIOUSNESS™

Access Consciousness™ gebruikt tools en krachtige technieken waarmee je de energetische lading op overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend of ongewenst ervaart, daadwerkelijk om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

De energetische processen en technieken zijn verbaal en manueel, het zogenaamde Verbal Processing en de “hands-on” Bars en Body Processing. Deze technieken stellen je in staat om elk gebied in je leven waar je verandering wenst, daadwerkelijk te veranderen en de problemen die je omtrent het probleem hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten.

Access Bars™ geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

En heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.


Access Conciousness™ is ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen; de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.


Pomme is Access Conciousness™ Bars Practitioner. 

Access Conciousness™ wordt bij EMOCARE over het algemeen als op zichzelf staande behandelmethode ingezet. Natuurlijk kan Access Conciousness™ ook ingezet worden als onderdeel van een behandeling. 

Kijk voor meer informatie op nld.accessconsciousness.eu

Access Conciousness™ is niet bedoeld als vervanging voor reguliere medische behandeling, maar door de paramedische benadering wel bij uitstek geschikt als complementaire geneeskunde.

Voor EMOCARE geldt dat er sprake is van een inspanningsverplichting, maar EMOCARE kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor niet behaalde resultaten.


WAT IS ACCESS CONCIOUSNESS™?

WAT IS ACCESS THE BARS™?