Angst en paniek!

Je knieën knikken, je voelt je hart bonzen, je hebt het benauwd, je voelt je duizelig of misselijk, het zweet breekt je uit, je kunt niet meer helder denken en het liefst vlucht je weg uit de situatie… Angstklachten komen veel voor onder kinderen en volwassenen. Wanneer je last hebt van angst of paniek, treden er veranderingen op in je gedrag, je manier van denken én in hoe je je lichamelijk en emotioneel voelt. Angst en paniekgevoelens kunnen een grote impact hebben op je leven.

Onaangename situaties – de situaties die jou angstig maken – ga je het liefst uit de weg. In de praktijk komt het er dan op neer dat je meer en meer situaties gaat vermijden en uiteindelijk de beperkingen ervan aan den lijve gaat ervaren.

Het gebruik van medicijnen kan op zich een goede oplossing zijn, maar vaak is het een tijdelijke oplossing. Zodra het medicijngebruik stopt komt meestal de angst weer terug of men besluit om opnieuw en/of meer medicijnen te gaan gebruiken. Gelukkig zijn er ook vaak andere oplossingen te vinden…

EMOCARE richt zich op de onderliggende oorzaak van de angst en paniek. Behandeling is geschikt voor verwerking, ontspanning en genezing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *