Bevrijd jezelf van spanning, stress en zorgen!

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of MatrixVoor een moment van ontspanning, rust, verwerking en herstel kun je bij EMOCARE nu ook terecht voor een energetische lichaamsmassage. Een energetische lichaamsmassage roept een verzachtende kalmte op die de geest tot rust brengt en het lichaam ontspant, zodat je bevrijd wordt van spanning, stress en zorgen en een gevoel van “welzijn” of “welbevinden” bereikt. Het zenuwstelsel komt tot rust waardoor herstel en genezing kan optreden doordat cellen regenereren, weefsels herstellen, spieren ontspannen, hormonen komen in balans, het immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop en lymfestroom wordt bevordert waardoor het lichaam kan ontgiften.

Energetische lichaamsmassage is een lichte vorm van massage waarbij met de vingers en de handen door de therapeut een verscheidenheid aan zachte aanrakingstechnieken wordt toegepast op het lichaam. De energieën van het lichaam worden in balans gebracht, zodat de gezondheid kan verbeteren, een ziekteproces zich kan keren en men meer energie krijgt.

Gun jezelf een moment van ontspanning, rust, verwerking en herstel met een energetische lichaamsmassage. Heling op dit niveau brengt vreugde en vitaliteit terug in het leven, waardoor de natuurlijke balans wordt hersteld!

http://www.emocare.nl/energetische-lichaamsmassage/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *