Bewust of onbewust?

13Denk jij dat ziek zijn iets is wat je overkomt of genetisch is bepaald? Of heb je er wel eens bij stilgestaan dat het ook een signaal van ons lichaam zou kunnen zijn dat ons uitnodigt om beperkende overtuigingen en nare ervaringen op te ruimen?

Alles wat we meemaken in ons leven wordt opgeslagen in onze lichaamscellen. Iets dat je zou kunnen zien als de harde schijf van je computer. We zien, horen, voelen en ervaren echter zoveel meer dan we ons bewust zijn. Ook deze onbewuste informatie wordt opgeslagen op je harde schijf. Dat gaat goed, net zolang tot dat de harde schijf vol is. Je lichaam gaat trager werken en je krijgt last van symptomen, klachten en ziekte.

In mijn praktijk hoor ik vrijwel dagelijks van mijn cliënten dat ze het hoog tijd vinden om weer levensvreugde en levendigheid, speelsheid, liefde, plezier, enthousiasme en avontuur in hun leven te brengen en te ervaren. En dat kan op een heel eenvoudige en doeltreffende wijze! EMOCARE maakt gebruik van effectieve methodes die er voor zorgen dat jouw besturingssysteem weer optimaal werkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *