CHANGE YOUR MIND!

Gedachten, gevoelens en intenties zijn direct van invloed op ons lichaam: neurologisch, chemisch en genetisch. Ze beïnvloeden onze gezondheid, het vermogen tot herstel, genezing en de kwaliteit van leven. Maar dat niet alleen. Recent onderzoek toont aan dat ze zelfs een doorslaggevende rol spelen in dat wat we aantrekken en wat er op ons pad komt.

Het is belangrijk om te weten dat onze gedachten, gevoelens en intenties slechts 5% van de tijd aangestuurd worden door ons creatieve, denkende bewustzijn. 95% van de tijd worden onze gedachten, gevoelens en intenties beheerst door onbewuste “geprogrammeerde” overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades.

De ontwikkeling van onbewuste overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, begint vaak al tijdens de zwangerschap en zet zich in de rest van ons leven voort. Soms is het “zaadje” al gelegd in andere levens of in levens van voorouders (generatielijnen). En al zijn we ons er soms bewust van, dan nog hebben we er nauwelijks invloed op.

Hoe vaak heb jij je al voorgenomen om te breken met een gewoonte? Om anders te reageren? Of iets anders te gaan doen?


Alles is energie en heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Ook jouw onbewuste overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades hebben een eigen frequentie. Energie trekt energie aan met dezelfde frequentie, volgens de wet van de aantrekkingskracht. Dat betekent dat alles in je leven bestaat als gevolg van de frequenties die jij uitzendt (je onbewuste overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades).

Verander jij je dominante frequenties, dan is het mogelijk elk aspect van je leven blijvend te veranderen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ervoor zorgen dat je bewustzijn gaat vibreren op de frequentie van wat jij wilt bereiken. Oftewel door je onderbewustzijn te her-programmeren.


Tijdens deze workshop maak je kennis met eenvoudige en krachtige technieken waarmee je de energetische lading op overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

De technieken geven je de mogelijkheid om de energie rondom pijnlijke ervaringen, zoals emotionele-, ingrijpende- en traumatische gebeurtenissen; zelfdestructieve emoties; terugkerende problemen; zelf saboterende gedachtepatronen; dagelijkse stress en onbewuste “programma’s”, blijvend te veranderen. Ze stellen je in staat om elk gebied in je leven waar je verandering in wenst, daadwerkelijk te veranderen en de problemen die je omtrent het probleem hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten.


Ontdek hoe de magie in je leven terugkomt. Niet alleen in de vorm van rust, ontspanning, gezondheid en vitaliteit, maar ook in wat je aantrekt, wat er op je pad komt en hoe je hiervan echt kunt genieten.

Je krijgt kennis en vaardigheden aangereikt om ieder aspect van jezelf te veranderen en leert hoe je deze ook daadwerkelijk toepast. Op die manier is het mogelijk om in korte tijd meetbare veranderingen te realiseren.

Jij hebt de keuze je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gezond, gelukkig, vitaal, liefdevol én gewoon jezelf te zijn. Ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen in iets wat voor de meesten van ons geheel onbekend is.


Meld je hier direct aan!