Terugkerende schimmelinfecties en trauma

“Door de behandelingen voel ik me vrij!”

“Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren. Ik merkte vrijwel direct wat voor invloed het op me had. Het was fijn om tijdens de behandelingen in te tunen op mijn lichaam en me bewust te worden van de signalen van mijn lichaam. Alsof ik op een dieper niveau ging communiceren met mijn lichaam. Dat alleen al gaf mij vertrouwen. Vertrouwen in mijn lichaam dat ik even kwijt was door de voortdurend terugkerende klachten. Hoewel ik kwam voor mijn schimmelinfectie, bleek eigenlijk al direct na binnenkomst dat dat niet de enige reden was waarvoor ik kwam. Ik voelde de drang en vrijheid om de traumatische ervaring te noemen als iets waar ik toch nog mee worstel en wat ik graag wil verwerken. Wat ik daarbij fijn vond was dat ik niet hoefde te vertellen WAT voor ervaring het precies was. Ik mocht het voor mezelf houden en Pomme hielp me om me deze ervaring te verwerken op een ander niveau. Zacht en liefdevol en ontzettend effectief!

Tijdens de behandelingen ervoer ik dingen die ik wel kon verklaren vanuit mijn eigen kennis over de verbinding tussen lichaam en geest, maar evengoed was dat verbazend, mooi en toch verrassend voor me. Hoe krachtig is ons onderbewustzijn toch! Zo nu en dan kwam mijn beredenerende hoofd (bewustzijn) er tussen die niet kon bevatten wat Pomme deed en hoe het werkte. Dat voelde Pomme goed aan en ze wist me op een prettige manier weer in verbinding te brengen met mijn lichaam, dieper en gefocust.
De behandelingen hebben mij enorm bewust gemaakt van hoe negatieve gedachten inwerken op je gezondheid. Ik werd me bewust van hoe vaak ik negatieve gedachten had tav mezelf, mijn klachten en mijn lichaam. De kracht van taal is enorm. En hoewel ik dat al wist was het eens goed om het zelf te ervaren wat het mij heeft gedaan (onbewust) en om dat los te laten. Die bewustwording heeft me kracht gegeven om het te willen omdraaien. Om het anders te doen. Pomme gaf me de sleutel en net dat zetje dat ik nodig had. Ik kreeg de handvaten om ZELF mijn genezingsproces te sturen en om daarin niet afhankelijk te zijn van anderen (zorgverleners). Ik maak zelf een overgroot deel uit van dat proces en kan dat dus beïnvloeden! En…ik weet nu ook hoe ik zelf negatieve gedachten en negatieve taal kan ombuigen in meer wenselijke en positieve gedachten en overtuigingen. Vanaf de eerste behandeling is het steeds beter gegaan met mij. De symptomen zijn bijna verdwenen en ik voel nu dat ik heel dichtbij genezing sta. Dankjewel Pomme.”
Werkzaam in kinderopvang