Chronische klachten, pijn of ziekte

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of MatrixChronische klachten, pijn of ziekte kunnen zeer ingrijpend zijn en je leven in grote mate beperken.

Wil jij in één of enkele behandelingen van je chronische klachten af?

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid?

Energetische Natuurgeneeskunde is de snelst mogelijke manier om de kwaliteit van jouw leven en gezondheid te verbeteren! Geen lapmiddel, wél een snelle en doeltreffende oplossing. Lees meer…


Chronische klachten kunnen lichamelijk of psychisch van aard zijn en spelen vaak een grote rol in hoe jij je voelt en hoe je functioneert. Afhankelijk van de mate waarin en de ernst van je klachten heeft dit zowel zijn weerslag op jezelf als op je omgeving.

Door aanhoudende of terugkerende klachten of pijn en vermoeidheid stuit je soms op onbegrip van je omgeving. De relaties met partner, vrienden of collega’s kunnen veranderen of er ontstaan problemen  met/op je werk. Soms ook krijg je te maken met veel en langdurige medische behandelingen.

Chronische klachten vragen om doorzettingsvermogen, wilskracht, aanpassing en kosten veel energie. De situatie kan soms uitzichtloos lijken en je kunt je onzeker voelen over de toekomst of je toekomstplannen moeten bijstellen. Chronisch is echter niet hetzelfde als “de rest van je leven”, al doen veel artsen je dat vaak wel geloven.

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ziekte niet ontstaat als gevolg van een defect in ons DNA, maar dat onze omgeving bepaald of een bepaald gen “aan” of “uit” wordt gezet. Dus ook al heb je last van (chronische) klachten, pijn of ziekte, de originele en gezonde blauwdruk is aanwezig in je DNA. Jij kunt (leren hoe je) dit potentieel optimaal kunt benutten. Door het herstellen van de natuurlijke balans wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam weer geactiveerd.

Wanneer jij begrijpt hoe jouw klachten zijn ontstaan – de relatie tussen je ervaringen en je eigen voelen, denken en doen –  krijg jij weer de regie over je gezondheid en kun jij die stappen zetten die nodig zijn om je gezondheid te verbeteren en een ziekte te keren.

EMOCARE richt zich op de biologische processen en de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij chronische klachten, pijn of ziekte.  Op eenvoudige en doeltreffende wijze wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam aangesproken, waardoor er (soms wonderbaarlijk snel) herstel of genezing plaatsvindt. Door op een (meer) natuurlijke manier te gaan leven, belastende factoren weg te nemen en de energieën van het lichaam te ondersteunen, kan de natuurlijke balans in jouw lichaam zich weer herstellen en kun jij het leven weer (be)leven zoals het bedoeld is!

Gezond, gelukkig en vol energie! Dat wil jij toch ook?

Hoe zou het zijn als jij jouw potentieel voor een gezond, gelukkig en vitaal leven optimaal kan benutten om je gezondheid te verbeteren en een ziekte te keren?!

Stel je voor hoe het zou zijn als jij (weer) de energie hebt om jouw dromen waar te maken en het leven kunt (be)leven zoals het bedoeld is!


Dit alles gaat niet alleen over het voorkomen van ziekte, maar ook om herstel en genezing en een ondersteunende werking bij behandeling door reguliere arts, therapeut of specialist.

Soms is medicatie of operatief ingrijpen noodzakelijk, maar als tegelijkertijd aan de oorzaken wordt gewerkt zal medicatie soms overbodig, minder of alleen tijdelijk nodig zijn en kan een operatie soms zelfs voorkomen worden.


EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of Matrix

 

Ben jij op zoek naar een natuurlijke en doeltreffende behandeling om van je lichamelijke, psychische en emotionele ongemak of pijn af te komen?

Wil jij jezelf bevrijden van emotionele gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden?

Wil jij jouw potentieel voor een gezond, gelukkig, vitaal en zingevend leven optimaal (leren) benutten?

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid?

 

Kies voor jezelf, kies voor EMOCARE!

▪ Een holistische kijk op gezondheid▪
▪ Laagdrempelige en kortdurende hulpverlening▪
▪ Nauwkeurig, praktisch en niet belastend ▪
▪ Opmerkelijk goede resultaten▪
▪ Deskundig advies, voor blijvend resultaat▪
▪ Geschikt als complementaire behandeling, zowel preventief als curatief▪
▪ Vergoeding mogelijk vanuit aanvullend pakket ▪
▪ Versterkt je eigenheid, maakt je bewust, vrij en onafhankelijk▪
▪ Veilig voor mens en dier en 100% in overeenstemming met de natuur▪

 

Laat mij weten hoe ik jou kan helpen


EMOCARE biedt naast individuele behandeling en massage, ook training in psychosociale weerbaarheid voor kinderen en ouders en op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.


Volg EMOCARE op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!


EMOCARE web 01

Leef, lach en heb (weer) lief!