Depressie, angst en burn-out

“Mijn leven kreeg weer richting en een doel.”

“Ik kwam bij Pomme omdat ik al vele jaren worstel met mijn gezondheid. Ik voelde me vaak somber en vermoeid en had veel last van angsten. In voorgaande jaren had ik al drie keer een burn-out gehad. Ik ben echt diep onder de indruk van de behandelingen die Pomme mij heeft gegeven. Ook de integriteit en zachtheid die haar authentieke therapeutische houding – maar ook als vrouw, als mens – uitstraalt vind ik heel rakend en mooi. Ze geeft mij als cliënt het vertrouwen en de kracht om te laten gebeuren wat er gebeurt tijdens de sessie. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en ‘veilig’ en nam de uitnodiging aan om te ervaren wat er veranderde bij mezelf. Ik kon het ten volle beleven en voelen en het aanwezig laten zijn, zoals het was; gewoon prachtig en intens.
Ik laat graag ruimte voor mysterie, want het is niet te verklaren wat Pomme doet en hoe het werkt. Maar het werkt. Krachtig en effectief! Ik zou echt iedereen willen aanbevelen om dat te ervaren… Ik voel me rustiger en heb meer vertrouwen. Vertrouwen in mezelf en de toekomst. Ik draag de teksten, die Pomme achteraf toestuurde, dicht bij mij in mijn hemd- of broekzak. Ze zijn een ondersteunend middel voor de moeilijke momenten, maar vooral een symbool voor de nieuwe deuren die opengaan.”

Psychotherapeut en vader van 2 kinderen