Down en depressief?

Je ziet het even allemaal niet meer zitten, je bent moe, voelt je verdrietig en kan je nergens toe zetten. Je voelt je down en depressief… De meeste depressies worden veroorzaakt door een combinatie van psychische, sociale en biologische factoren. EMOCARE richt zich op de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij depressie.

Het gebruik van medicijnen kan verlichting brengen. Maar vaak is het een tijdelijke oplossing. Zodra het medicijngebruik stopt komen de depressieve gevoelens weer terug of men besluit om opnieuw en/of meer medicijnen te gaan gebruiken. Gelukkig zijn er ook vaak andere oplossingen te vinden…

Door bewust en op een natuurlijke manier te gaan leven, belastende factoren weg te nemen en de energieën van het lichaam te ondersteunen, kan het zelfgenezend vermogen zich herstellen. Daarmee verbetert je gezondheid, kan het ziekteproces zich keren en krijg je meer energie!

EMOCARE biedt effectieve behandeling bij depressie en angst! De behandelingen roepen een verzachtende kalmte op die de geest tot rust brengt en het lichaam ontspant, zodat je bevrijd wordt van spanning, stress en zorgen, en een gevoel van “welzijn” of “welbevinden” bereikt. In deze staat of toestand kan genezing optreden doordat cellen regenereren, weefsels herstellen,  hormonen in balans komen, het immuunsysteem verbetert en het lichaam gaat ontgiften. Veel mensen voelen een nieuwe spontaniteit in zich opkomen, met een kinderlijke energie. Heling op dit niveau brengt vreugde en vitaliteit terug in het leven, waardoor de natuurlijke balans wordt hersteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *