EMOCARE

“EMO” is afgeleid van het woord “emotie” en komt van het Latijnse woord “emovere”, dat “in beweging komen” betekent.

CARE” staat voor bewustzijn, acceptatie en liefdevolle zorg voor jouw ontkende, weggestopte, onverwerkte én onbewuste gedachten, gevoelens en intenties.

EMOCARE – om gezond te zijn, te blijven of te worden moeten gedachten, gevoelens en intenties kunnen stromen. Dat is het doel van de behandelingen van EMOCARE; bewustzijn in beweging!


EMOEMOCARE LogoCARE – Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching

Energetische Natuurgeneeskunde is één van de vijf terreinen van de “aanvullende en alternatieve geneeskunde”, zoals ze door de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) worden genoemd.

Energetische Natuurgeneeskunde wordt ook wel de kunst én de wetenschap van het werken met de relatie tussen energetisch en biochemisch functioneren genoemd met als doel je gezondheid, vitaliteit en welzijn te verbeteren.

EMOCARE combineert de nieuwste research op het gebied van de Psychologie, Mindfullnes, Neurowetenschappen, Biologie, Hypnose én Kwantumfysica en begeeft zich op het snijvlak van wetenschap en spiritualiteit.

EMOCARE stelt zich tot doel om met de opgedane kennis en ervaring haar cliënten meer regie over de eigen gezondheid te geven. Wetenschappelijk gefundeerd, veilig en effectief. Preventief, maar ook voor herstel en genezing.

EMOCARE is geïnteresseerd in natuurlijke middelen en methoden die kunnen bijdragen aan gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven. Hiervoor maakt EMOCARE dankbaar gebruik van de vele mogelijkheden die (inmiddels) vanuit modern wetenschappelijke invalshoeken beschikbaar zijn.

Lees hier meer over de visie en werkwijze van EMOCARE.


EMOCARE is met ingang van 1 januari 2018 aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten en ontvangt als zorgaanbieder de jaarlicentie Erkend Alternatief Therapeut. Hiermee voldoet zij tevens aan de Wet Kwaliteit en Geschillen Zorg (WKKGZ).

EMOCARE wordt aangemerkt als “psychosociale zorgverlener” binnen aanvullende verzekeringspakketten van ziektekostenverzekeraars. Behandelingen van EMOCARE worden – onder de noemer psychosociale hulpverlening, complementaire zorg, alternatieve hulpverlening – vergoed vanuit het aanvullende pakket bij Menzis, AnderZorg, Azivo, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), CZ, Czdirect, Delta Lloyd en OHRA.


EMOCARE – Energetische Natuurgeneeskunde & Coaching is ook te vinden op www.welzijnmaastricht.nl.

EMOCARE – Energetische Natuurgeneeskunde & Coaching is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.

EMOCARE – Energetische Natuurgeneeskunde & Coaching is ook te vinden op www.therapeut-info.nl.

EMOCARE – Energetische Natuurgeneeskunde & Coaching is ook te vinden op www.ikkiesnatuurlijk.nl