EMOTION CODE & BODY CODE

De Emotion Code® / Body Code® is een snelle en nauwkeurige methode om de onderliggende oorzaak van symptomen, klachten of ziekte op te sporen en de energie van verstrikt geraakte emoties en pijnlijke ervaringen vrij te laten.

Volgens de Body Code kunnen symptomen, klachten en ziekte ontstaan door de ziekmakende werking van ziektekiemen, structurele onevenwichtigheden in het lichaam, aanwezigheid van giftige stoffen, voedingstekorten, energetische onevenwichtigheden, (vastgezette) emoties en verstoringen in de samenwerking tussen organen en klieren in het lichaam.

Met behulp van een spiertest (kinesiologie/touch of health) worden de onderliggende oorzaken in kaart gebracht. Waar zit de energetische blokkade die een symptoom of klacht veroorzaakt? Hoe is dit ontstaan? En wat is er nodig om deze blokkade op te heffen?

Verstrikt geraakte emoties en belastende factoren (= energie) worden in beweging gebracht met hulp van een speciale magneet, zodat deze bevrijd worden en ons energiesysteem niet langer meer belasten.

Na afloop van de sessie ontvang je een persoonlijk verslag en indien nodig advies over het aanpassen of specifieke gebruik van voeding, kruiden, supplementen, leefstijl, etc. om het lichaam te ondersteunen.


De Emotion Code / Body Code is ontwikkeld door Dr. Bradley Nelson. Het is zijn wens om bij te dragen aan gezondheid, betere relaties en overvloed…


Pomme is gecertificeerd Emotion Code Practitioner.

De Emotion Code / Body Code wordt bij EMOCARE over het algemeen als op zichzelf staande behandelmethode ingezet. Natuurlijk kan deze methode ook ingezet worden als onderdeel van een behandeling. De resultaten zijn verrassend en cliënten zijn enthousiast over een eenvoud en doeltreffendheid. 

Kijk voor meer informatie op www.drbradleynelson.com

De Emotion Code / Body Code is niet bedoeld als vervanging voor reguliere medische behandeling, maar door de paramedische benadering wel bij uitstek geschikt als complementaire geneeskunde.

Voor EMOCARE geldt dat er sprake is van een inspanningsverplichting, maar EMOCARE kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor niet behaalde resultaten.


WAT IS DE EMOTION CODE?

WAT IS DE BODY CODE?

WAT IS ENERGIE HEALING?

VERBETER JE GEZONDHEID MET DE BODY CODE EN EMOTION CODE