FEMININE TOUCH

Liefdevolle aanraking doet wonderen.

Deze 1-daagse retreat dag is speciaal voor jou mooie vrouw.

Om te ontspannen, te helen, jezelf te voeden en je vrouwelijke energie te bekrachtigen.

Een “zelf-zorg-dag” om even stil te staan, uit te ademen… en te mogen rusten in de warme bedding en de liefdevolle aanraking van andere vrouwen.

Omdat jij het waard bent!

We leven in een tijd waarin er dagelijks veel veranderd, er constant een beroep wordt gedaan op ons aanpassingsvermogen en we continue blootgesteld worden aan prikkels. Dit kan (onbewust) veel onrust veroorzaken en de natuurlijke balans van het lichaam verstoren.

Het creëren van innerlijke rust, zelfcompassie, liefdevolle zelfzorg en het versterken van de relatie met jezelf en de verbinding met je lichaam, hoofd en hart zorgen er voor dat je dicht(er)bij jezelf kunt blijven. Ook als het in de buitenwereld stormt.

Feminine Touch is een “zelf-zorg-dag” speciaal voor vrouwen. Om te verbinden, te delen, te helen en thuis te komen bij jezelf. Om even stil te staan, uit te ademen…en te mogen rusten in de warme bedding en de liefdevolle aanraking van andere vrouwen. De basis van zelfliefde is namelijk zelfzorg.

Jij staat deze dag centraal. Je geeft en ontvangt wat goed is voor jou. Waar heb jij behoefte aan?

Zachte krachtige (vrouwelijke) oefeningen nodigen je uit (nog beter) voor jezelf te zorgen, jezelf te omarmen en lief te hebben, zodat jij je stralende, krachtige, levendige en authentieke zelf kunt zijn en blijven in de bijzondere tijd waarin we leven.

Liefdevol houden we vast en laten dankbaar los wat onze natuurlijke stroom van levensenergie en lichaamswijsheid belemmert, zodat jij (nog beter) naar je innerlijke stem kunt luisteren en je zielsmissie kunt leven.

Naast een veilige bedding, verbondenheid, plezier en levendigheid, “spelen” we met het wheel of consent, krijg je technieken aangereikt om je eigen energie én de energie van een ander te volgen, energie te sturen, aanwezig te zijn, contact te maken, af te stemmen en maak je kennis met de kwaliteit van verschillende soorten van aanraking. Je geeft en ontvangt een weldadige massage.

We lachen, spelen, bewegen, raken aan, houden vast, laten los. We vertragen, verstillen, luisteren en voelen.

Dit brengt een diepe rust en ontspanning van waaruit je de verbinding met je lichaam en je vrouwelijke energie verdiept, er een andere ervaring van je vrouwelijkheid kan ontstaan en je levensenergie weer vrij(er) kan stromen.

Je zenuwstelsel komt tot rust, cellen kunnen regenereren, weefsels herstellen, spieren ontspannen, hormonen komen in balans, het immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop en lymfestroom wordt bevordert, waardoor voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen worden gebracht, afvalstoffen worden verwijderd en stofwisseling verbeterd.

Kortom deze dag is een weldaad voor lichaam en geest. Omdat jij het waard bent!

Dus… heb je behoefte om even op de “stop” knop te drukken, omdat je (te) hard hebt gewerkt en veel hebt gegeven. Uit balans bent of dreigt te raken. Jezelf enigszins bent kwijtgeraakt. Sta je voor essentiële keuzes of zijn er specifieke gevoelens die ruimte vragen?

Je bent van harte welkom! 


Praktische informatie

Datum: zaterdag 13 mei 2023

Deur open: 9.30
Programma: 10.00 – 13.00
Pauze: 13.00 – 14.00
Programma: 14.00 – 18.00

De eindtijd is een richtlijn. De workshop kan uitlopen afhankelijk van individuele- en/of groepsprocessen. Houdt daar rekening mee.

Locatie: Weert 78, 6231 SB Meerssen (Weert)

Investering: €150,- inclusief lunch, vrijgesteld van btw voor particulieren (voor organisaties hanteren wij een ander tarief).

Vergoeding
Feminine Touch komt voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket. Neem voor meer informatie contact op.

Aanmelden
Stuur een mailtje naar info@emocare.nl
Na ontvangst van betaling is jouw plekje definitief.

Speciaal aanbod
Meld je aan voor Feminine Touch & het Vrouwenretreat Voluit Vrouw Zijn op 9-10-11 juni in België en ontvang €50,- korting.

Contra-indicaties
Deze retreat is geen vervanging van therapie. Let op: deelname is NIET geschikt als er sprake is van actief trauma, psychose, verslavingsproblematiek, ernstige psychische of lichamelijke ziekten, of zenuw gerelateerde problemen zoals epilepsie, fibromyalgie. Neem contact met mij op als je twijfelt over een van de bovenstaande of andere indicaties.


Wat neem je mee?

  • Er zijn matrassen en meditatie kussentjes aanwezig, maar je kunt eventueel je eigen kussen of vachtje meenemen.
  • Één of twee zachte warme dekens of omslagdoek(en)
  • Een grote handdoek om de matras te beschermen
  • Warme sokken
  • Pen en papier om aantekeningen en inzichten te kunnen noteren
  • Een dierbaar object voor op het altaar
  • Een (hervulbare) water/drinkfles
  • Draag makkelijke kleding

Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl

Wil je na aanmelding annuleren dan kan dit met de volgende voorwaarden:
2 of meer maanden van te voren: 100% refund
1-2 maanden van te voren: 75% refund
2-4 weken van te voren: 50%
0-2 weken van te voren: geen refund
Geef jij jouw plekje aan iemand anders: 90% refund