FREE YOUR BODY OF TOXIC EMOTIONS

Ingrijpende gebeurtenissen en pijnlijke herinneringen kunnen ons leven beheersen als we niet weten waar ze vandaan komen, wat we eraan moeten doen en hoe we ons ervan kunnen bevrijden. Vaak zijn overleven, vermijden, angsten en conflicten het gevolg.

Bijna iedereen maakt in zijn of haar leven kleine of grotere pijnlijke gebeurtenissen mee, die een hevige emotie kunnen oproepen. Als er geen tijd of motivatie is om deze emoties te verwerken, is de kans groot dat deze in de vorm van een patroon of overlevingsstrategie langzaam je leven gaan beheersen.

Wanneer pijnlijke ervaringen niet goed verwerkt worden (weggestopt, ontkend, onderdrukt, genegeerd) raken ze verstrikt en vormen zich tot complexe en hardnekkige “programma’s” in ons onderbewuste en verstoren ons energieveld. Als een vorm van latente stress zijn deze “programma’s” voortdurend op de achtergrond aanwezig, al ben je je daarvan niet altijd bewust.

Belangrijk is te weten dat het lichaam in deze “toestand” niet kan herstellen; noch kan het bacteriën en virussen effectief bestrijden. Dit maakt je niet alleen kwetsbaar voor (chronische) ziekte, maar het betekent ook dat herstel en genezing vertraagd of zelfs onmogelijk wordt.

Zo kunnen pijnlijke ervaringen uit het verleden (zelfs uit de zwangerschap, (pre)conceptie en ervaringen van je (voor)ouders), jaren nadat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden nog steeds je gezondheid, geluksbeleving en succeservaringen negatief beïnvloeden en leiden tot lichamelijke, psychische en emotionele klachten; terugkerende problemen, situaties, gebeurtenissen en omstandigheden; zelfdestructieve emoties en zelf saboterende gedachtepatronen.

Gelukkig zijn er eenvoudige en doeltreffende methodes om jezelf te bevrijden van alle belastende ervaringen en verstrikt geraakte emoties uit het verleden, zodat jij het leven weer kunt beleven zoals het bedoeld is!


LEEF, LACH EN HEB (WEER) LIEF!

Emotie komt van het woord “emovere“, dat “in beweging komen” betekent. Wanneer emoties verstrikt raken moet het lichaam zich aanpassen en compenseren, met als doel “overleven”. Met alle gevolgen van dien…

Maak tijdens deze workshop kennis met doeltreffende technieken om verstrikt geraakte emoties en pijnlijke ervaringen in het onderbewuste op te sporen en de energetische lading vrij te laten.

De technieken geven je de mogelijkheid om de energie rondom pijnlijke herinneringen, angsten, fobieën of andere ongewenste emoties, of “negatieve” gevoelens bij bepaalde situaties te verminderen of te laten verdwijnen. Op deze manier kun je jezelf bevrijden van vastzittende en belemmerende emoties en meer in harmonie (gaan) leven.

In tegenstelling tot EMDR is het herbeleven van een situatie door er over te praten niet noodzakelijk. Gebaseerd op de methode Touch for Health, Emotion Code en Body Code, IEMT en EFT.


Meld je hier direct aan!