Geld maakt (niet) gelukkig?!

EMOCARE - DBCCEr is er maar een die goed voor jezelf kan zorgen…en dat ben JIJ!

Jij bent verantwoordelijk voor alles wat je denkt, alles wat je voelt, alles wat je zegt en alles wat je doet. Als jij wilt dat er iets verandert in jouw leven, moet jij de touwtjes in handen nemen. Als jij niets doet en blijft doen wat je altijd al hebt gedaan, dan zal er niets veranderen.

Hellup!!!
Soms gebeuren er dingen in het leven die je echt niet hebben gewenst of veroorzaakt. Het leven geeft je soms wind mee, soms wind tegen. Dat heb je niet helemaal in de hand, maar jij bepaalt wel hoe je op deze situaties reageert. Jij kunt bepalen wat je doet met die wind: laat je je wegblazen of pak je de paraplu en stap je door? En dat hoef je niet alleen…

Het vragen van hulp is iets wat niet algemeen geaccepteerd lijkt te zijn in onze maatschappij. Maar hoe zou het zijn als er zich – juist door het vragen van hulp – nieuwe deuren openen en jij weer de regie over je eigen gezondheid, succes en geluk krijgt? Is het niet zo dat het vragen van hulp juist het grootste geschenk is dat je jezelf kan geven?

Ja…hulp vragen…dat vraagt moed en de bereidheid om naar jezelf te kijken en te erkennen dat je soms niet alles zelf kan. Jezelf accepteren – met je mogelijkheden en beperkingen – dat getuigt van kracht!

Krachten bundelen…
Enkele weken geleden vond er een bijzondere ontmoeting plaats tussen Pomme Termond van EMOCARE – praktijk voor energetische natuurgeneeskunde – en Liza de Boer van De Boer BudgetCoaching.

Daar waar Pomme zich richt op het, op een natuurlijke manier, verbeteren van de kwaliteit van jouw leven en gezondheid, richt Liza zich op één ander belangrijk aspect dat bijdraagt aan een gevoel van geluk en welbevinden, namelijk jouw financiën.

Chronische klachten, pijn of ziekte kunnen zeer ingrijpend zijn en je leven in grote mate beperken. Depressie, angst of trauma, stress en burn-out hebben een grote impact op je leven en kunnen o.a. een rol spelen in het ontstaan van geldproblemen. Andersom, kunnen geldproblemen en schulden veel stress veroorzaken. Je kunt je onzeker, machteloos of eenzaam voelen en dit kan leiden tot ruzies of relatieproblemen, met nog meer stress tot gevolg.

Gezond, gelukkig en vol energie. Dat wil jij toch ook?!
Het kan prettig zijn om naast praktische, ook emotionele hulp te krijgen, en het is hierin gelegen dat EMOCARE en De Boer Budgetcoaching elkaar aanvullen en daar waar mogelijk samenwerken. Zowel bij Pomme als bij Liza staat jouw innerlijke kracht centraal en heeft ondersteuning tot doel je in een korte tijd te coachen naar een gezond en gelukkig leven!

Pomme richt zich op de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte en genezing. Zij geeft je inzicht in de oorzaak van jouw klachten, adviezen over het veranderen van leef- en denkwijze, voeding en leert je oefeningen die je helpen je energie op peil te brengen.

Liza biedt praktische ondersteuning bij (dreigende) geldproblemen; ze leert je hoe je schulden kunt voorkomen en hoe je kunt besparen én sparen, waardoor je weer rust en overzicht ervaart.

Meer weten? Neem nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!


EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of MatrixEMOCARE – Praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching

> Ben jij op zoek naar een natuurlijke en doeltreffende behandeling om van je lichamelijke, psychische en emotionele pijn of ongemak af te komen?

> Wil jij jezelf bevrijden van emotionele gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden en het leven (weer) beleven zoals het bedoeld is?

> Wil jij jouw potentieel voor een gezond, gelukkig en vitaal leven optimaal (leren) benutten?

 Kies voor jezelf, kies voor EMOCARE:

Een holistische kijk op gezondheid
Nauwkeurig, praktisch en niet belastend
Opmerkelijk goede resultaten
Deskundig advies, voor blijvend resultaat
Eén plan op het gebied van voeding en suppletie, leef- en denkwijze.
Geschikt als complementaire behandeling

Kijk voor meer informatie op www.emocare.nl


DBBCDe Boer BudgetCoaching

> Wat doet geld met jou? Heb jij de macht over je eigen portemonnee of houdt die jou juist in z’n greep? Trek op tijd aan de bel en krijg weer grip!

> Is er iets wezenlijks veranderd in je leven of gaat er binnenkort iets veranderen, waardoor je financiën er anders uit (komen te) zien en kom je er zelf niet meer uit?

> Raak je gestrest van de stapel post die nog geopend moet worden? Vraag je je tegen het eind van de maand af waar al je geld naartoe is gegaan? Ben je benieuwd hoe je meer geld kan overhouden, zonder dat dit voelt als ‘inleveren’?

> Wil je samen met mij ‘op reis’: op zoek naar wat je kunt & wilt en hier stapsgewijs mee aan de slag? Neem dan vooral contact met me op, want ik ben er voor jou.

>> Iedereen kan leren budgetteren, met een groot of klein budget! <<

Kijk voor meer informatie op www.dbbc.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *