Genoeg van de pijn in je nek, schouders, rug, bekken of gewrichten?

EMOCARE maakt gebruik van effectieve methodes die met succes worden toegepast bij veel onverklaarbare en chronische pijnklachten zoals pijn in nek, rug, schouders, RSI, carpaal tunnelsyndroom, kyfose, lordose, scoliose, hernia, lage rugpijn, ischias, bekkenscheefstand, migraine, spanningshoofdpijn, frozen shoulder, tennisarm, whiplash, hersenschudding, knie- en enkelklachten, gewrichtsklachten en nog veel meer…

Pijnklachten ontstaan door chronische onbalans of belasting van het lichaam en komen voort uit een onbalans in de wervelkolom. Om die reden staat de wervelkolom centraal tijdens de behandelingen. Een juiste stand van de wervelkolom biedt een optimale basis voor een goede gezondheid en een algeheel welzijn, waardoor het mogelijk is soepel en flexibel mee te bewegen met de steeds veranderende levensomstandigheden.

Pijnbestrijding is op korte termijn effectief. Je kunt weer even functioneren. Maar uiteindelijk los je het probleem, de oorzaak, er niet mee op. In tegendeel, je onderdrukt de signalen van jouw lichaam. Met alle gevolgen van dien…

De wervelkolom neemt een centrale plaats in tijdens de behandelingen. Veel lichamelijke, psychische en emotionele klachten ontstaan door een dwangspanning en/of dwangstand tussen botten en wervels. Met name tussen de schedel en de atlas-draaier (bovenste wervels). De communicatie tussen cellen, organen, klieren en spieren raakt hierdoor verstoord, met klachten tot gevolg. Een juiste stand van de wervelkolom biedt een optimale basis voor een goede gezondheid en een algeheel welzijn, waardoor het mogelijk is soepel en flexibel mee te bewegen met de steeds veranderende levensomstandigheden.

Op deze video kun je zien hoe spierspanning en dwangstanden, zogenaamde blokkades,  van invloed zijn op het functioneren van het lichaam in zijn geheel. 

Bekijk hier een kort filmpje over de correctie van de atlas en de draaier.

In de afbeelding kun je zien welke klachten onder andere kunnen voortkomen uit een onbalans van de betreffende wervels. Deze lijst is niet volledig.

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of Matrix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *