Groepskracht ervaringen…

Lees hier de ervaringen van deelnemers aan de Groepskracht…

“Ik loop al 20 jaar rond met whiplash klachten. Ik voelde me letterlijk gevangen in mijn eigen lijf. Ik had me er al lang bij neergelegd dat ik hiermee zou moeten leren leven. Toen ik in aanraking kwam met Touch of Matrix ontdekte ik dat er nog zoveel meer mogelijk was. Na de Groepskracht dag voel ik me vrijer in mijn lijf en kan (en durf!) ik mijn nek en hoofd weer te bewegen. Het is moeilijk te beschrijven…maar ik voel me opgelucht. Alsof er een last van mijn schouders en nek is afgevallen. Ik verheug me weer op de toekomst. En dat is voor mij heel wat…”


“Alles begint met bewustzijn. Dat wist ik wel, maar WAUW (!) na een hele dag Groepskracht Touch of Matrix is aan dat bewust zijn nu wel een hele bijzondere, inspirerende, creatieve en enorm liefdevolle dimensie toegevoegd. Ik ben totaal ontspannen én geïnspireerd thuis gekomen; zo blij dat ik heb meegedaan!”


“Eigenlijk hoefde het leven niet meer zo voor mij. Ik zat letterlijk vast – reuma! Verdriet, angst, depressie…en niks in mijn leven dat eens makkelijk ging. Groepskracht heeft mijn ogen geopend en me handvaten gegeven om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken. Door de processen is er zoveel meer ruimte in mezelf ontstaan en is het alsof het verdriet, de angst en depressie letterlijk van me af zijn gevallen. Ik snap er niet zoveel van. Hoeft ook niet. Maar ik weet inmiddels wel dat mijn lijf zoveel meer kan, dan dat ik met mijn verstand kan begrijpen of verklaren. En daar wil ik meer van! En ik zou dan ook zeker iedereen aanraden om deze dag eens mee te maken!”


“Het was zeer bijzonder, iets zien wat je normaal alleen op TV of internet ziet en denkt: ja, ja, het zal wel, doorgestoken kaart zijn… Het lijf dat ons de weg wijst naar gezondheid en vrijheid?! Maar dan zie EN ervaar je het zelf … een nieuwe wereld is voor me open gegaan, letterlijk en figuurlijk! Een aanrader, geloof me maar gewoon! Hierin hoef je niet te geloven, het gebeurt gewoon, onverklaarbaar, maar waar!”


“Enkele jaren geleden maakte ik een traumatische gebeurtenis mee. Sinds die tijd is het alsof ik nooit meer kan ontspannen, me nergens meer veilig voel. Angst overheerst mijn leven en beperkt me op alle gebieden. Daardoor voel ik me ongelukkig en ligt een depressie op de loer. Zover wilde ik het niet laten komen. Nadat ik vanalles geprobeerd heb, kwam ik (bij toeval?) Touch of Matrix tegen. Baat het niet, schaadt het niet, dacht ik. En zo gezegd, zo gedaan, heb ik me aangemeld voor de Groepskracht dag. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ik was bereid om uit mijn comfortzone te stappen en eens iets anders te doen dan ik tot nu toe had gedaan. Ik ben zwaar onder de indruk!!! Ik voelde me eigenlijk al heel snel veilig en geborgen in de groep. Veilig om mijn verhaal te delen (hoewel dat niet eens hoefde) en om me over te geven aan de wijsheid van mijn lichaam. Er kwam veel verdriet en boosheid los. Eigenlijk was ik daar bang voor. Bang dat als de beerput open zou gaan, ik het niet meer zou kunnen stoppen. Maar door de aanwezigheid van de therapeuten en het vertrouwen dat zij in mij en mijn lichaam hadden, kon ik het toelaten. Ik begon heel erg te trillen, mijn lichaam begon te bewegen. Maar dat hoorde zo begreep ik. Na een tijdje werd het rustig en werd het helemaal stil in mij. Daarna werd het steeds lichter en toen ik mijn ogen weer open kon doen was het alsof ik de wereld door nieuwe ogen bekeek. Alsof ik letterlijk een andere bril had opgezet of opnieuw geboren werd. Nu voel ik alleen maar heel veel opluchting, vrede en ontspanning…en kijk ik met vertrouwen naar de toekomst!”


“Wat een prachtige ervaring de Touch of Matrix groepskracht! Mooi aan deze dag en deze manier van werken, is dat je in gezamenlijkheid werkt aan je individuele vraag. Het is wonderlijk hoe snel je als groep een veilige basis creëert en een veld van waaruit alles in beweging kan komen. De bewuste en onbewuste vragen vinden elkaar als vanzelf in het proces. Ze versterken elkaar en maken plaats voor nieuwe mooie bewegingen. Ik vond het een super mooie dag!  We hebben als groep elkaar ondersteund en veel opgeruimd. Ik ging met een blij en licht gevoel naar huis. Fijne begeleiding en een absolute aanrader voor iedereen!”