HEALING CIRKELS

Sacred Cacao Ceremonies 2022

Een oude mythe stelt dat wanneer de aarde uit balans is geraakt en de mensen vooral gericht zijn op materiële bezittingen, de cacaoboon terugkomt om de mensen te herinneren aan wie en wat ze in essentie zijn en hoe ze hun scheppende vermogens in kunnen zetten voor het creëren van (nog meer) harmonie, balans, vreugde, verbondenheid en schoonheid. Die tijd is nu!

❤ HEALING CIRCLE

Een warm samenzijn met cacao, dans, beweging, adem, aanraking, visualisatie, muziek, stilte… en nog veel meer!

Het is de ervaring van verbinding met onszelf én anderen die ons verlangen naar werkelijk leven bevredigt en bijdraagt aan een lichtvoller leven en een mooiere wereld. Om die reden faciliteer ik in 2022 maandelijks Healing Circle met Cacao.

De Healing Circles zijn voor een ieder die verlangt naar een diepgaande verbondenheid met het Leven. Ervaring is niet nodig. Iedereen is welkom!

Het programma zal per Healing Circle verschillen. We sluiten de Healing Circle af met een gezamenlijke potluck, waarin er ruimte is onze persoonlijke ervaringen en inzichten met elkaar te delen.

❤ MEDICIJN VAN HET HART

Cacao wordt in Midden- en Zuid-Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. Ze wordt daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd.

Cacao is een medicijn dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart chakra; helpt het hart te openen, nog dieper en bewuster te voelen, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten, ondersteunt bij persoonlijke groei en ontwikkeling en verbindt ons intuïtief met onszelf en de wereld om ons heen.

Daarnaast heeft cacao tal van gezondheidsvoordelen. Het zit vol antioxidanten en mineralen, heeft een positieve invloed op je stemming en immuunsysteem, is goed voor hart en bloedvaten, verlaagd bloeddruk en cholesterol, stabiliseert de bloedsuiker en reguleert de stofwisseling door het omzetten van slechte in goede vetten in ons lijf.

Een cacao ceremonie is een bijzondere ervaring waarbij het drinken van 42 gram rauwe cacao centraal staat. De cacao die bij deze ceremonie gebruikt zal worden is met zorg geteeld in Guatemala en wordt met veel liefde bereid volgens ons eigen favoriete recept.

❤ ERVAAR DE MAGIE VAN CACAO

Dansen, bewegen, ademen en aanraken verbetert de verbinding met je lijf, je gevoel, je wensen, dromen en hartverlangens, maar ook met je angsten en behoeften.

Tijdens de Healing Circle creëren we samen een ruimte waarin jij in liefde en aandacht kan stilstaan bij wat er in je leeft. Zijn er dingen in je leven die je achter je wilt laten? Zijn er dingen in je leven die je uit wilt nodigen? Waar ben je dankbaar voor?

De cacao ceremonie is een uitnodiging om JA te zeggen tegen het leven. Door het zetten van een intentie, gebruik te maken van ondersteunende technieken en het volgen van een geleide meditatie, maken we optimaal gebruik van de krachtige ondersteuning die cacao ons kan bieden. Resultaat is dat het leven voller, je lichaam gevoeliger en je levenslust groter wordt.

❤ PRAKTISCHE INFORMATIE

DATA: 16 april (SACRED TOUCH), 15 mei (SACRED NATURE), 19 juni (ZONNEWENDE), 10 juli, 11 september, 9 oktober, 6 november, 11 december.

TICKETS via Hipsy

FACEBOOK klik hier

TELEGRAM t.me/healingcircleszuidlimburg

Deur open: 9.30
Start ceremonie: 10.00
Sluiten ceremonie: 12.30
Potluck tot ca. 13.30

KOSTEN: € 22,- (+ 44 ct. servicekosten)

TAAL: Nederlands/ENGELS

PLAATS: Maastricht (exacte locatie volgt per mail)