SACRED HEALING CIRKELS

Een Sacred Healing Cirkel is een verbindende bijeenkomst, waarbij we samenkomen om te Zijn met ons-Zelf en elkaar. Om te delen, te helen, te rusten, te transformeren, elkaar te steunen en te bekrachtigen.

Een warm samenzijn met stilte, beweging, aanraking, ademhaling, visualisatie, meditatie, muziek, dans, verhalen, rituelen, zang, CACAO… en nog veel meer.

Voor wie verlangt naar een diepgaande verbondenheid met zich-Zelf én het Leven. Ervaring is niet nodig. Iedereen is welkom!
De kracht van de cirkel

Samenzitten in een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. De cirkel is het symbool van eenheid, verbinding en perfectie.

Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijkwaardigheid. Omdat een cirkel geen begin en einde heeft, kan de energie die onderling ontstaat oneindig blijven circuleren in de groep zolang de cirkel gesloten blijft. De cirkel kan dan ook versterkend werken bij het neerzetten van een intentie, meditatie, het delen van gedachten en gevoelens en transformatie.

De cirkel kent vele vormen – elke bijeenkomst is anders – en is gebouwd op liefde, vertrouwen en oordeelloosheid. De cacao ceremonie is daarbij een terugkerend en zeer waardevol en krachtig onderdeel.


Medicijn van het Hart

Cacao wordt in Midden- en Zuid-Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. Ze wordt daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd.

Cacao is een medicijn dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart chakra; helpt het hart te openen, nog dieper en bewuster te voelen, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten, ondersteunt bij persoonlijke groei en ontwikkeling en verbindt ons intuïtief met onszelf en de wereld om ons heen.

Daarnaast heeft cacao tal van gezondheidsvoordelen. Het zit vol antioxidanten en mineralen, heeft een positieve invloed op je stemming en immuunsysteem, is goed voor hart en bloedvaten, verlaagd bloeddruk en cholesterol, stabiliseert de bloedsuiker en reguleert de stofwisseling door het omzetten van slechte in goede vetten in ons lijf.


Ervaar de magie van cacao

We creëren samen een ruimte waarin jij in liefde en aandacht kan stilstaan bij wat er in je leeft. Zijn er dingen in je leven die je achter je wilt laten? Zijn er dingen in je leven die je uit wilt nodigen? Waar ben je dankbaar voor?

Stilte, bewegen, aanraken, ademen, visualisatie, meditatie, muziek, dans, verhalen, rituelen verbeteren de verbinding met je lijf, je gevoel, je wensen, dromen en hartverlangens, maar ook met je angsten en behoeften.

Door het zetten van een intentie maak je optimaal gebruik van de krachtige ondersteuning die cacao je kan bieden. Resultaat is dat het leven voller, je lichaam gevoeliger en je levenslust groter wordt.

De cacao die bij deze ceremonie gebruikt zal worden is met zorg geteeld in Guatemala en wordt met veel liefde bereid volgens ons eigen favoriete recept.


Praktische informatie

Data
24 maart 2023 – Lente Equinox
23 juni 2023 – Midzomer
22 september 2023 (ovb) – Herfst Equinox
22 december 2023 – Midwinter

Deur open: 19.00
Start ceremonie: 19.30
Sluiten ceremonie: 22.00

Investering: € 22,-

Tickets via Hipsy

Locatie: Weert 78, 6231 SB Meerssen (Weert)

De cirkels worden gefaciliteerd door Pomme en Maud.


Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl

Wil je na aanmelding annuleren dan kan dit met de volgende voorwaarden:
Meer dan 2 weken van te voren: 100% refund
0-2 weken van te voren: 50% refund
Geef jij jouw plekje aan iemand anders: 100% refund