FREQUENTIETHERAPIE

Ter ondersteuning van de behandelingen, als ook met het oog op de huidige ontwikkelingen (covid-19) waarbij het voor velen niet (meer) mogelijk of wenselijk is om fysiek naar de praktijk te komen, biedt EMOCARE nu ook frequentietherapie aan. Frequentietherapie bevordert de vitaliteit, het welzijn en de natuurlijke balans.


WAT IS FREQUENTIETHERAPIE?

Vanuit mijn perspectief gaat het in het hele universum altijd om frequenties. Ook als we het hebben over gezondheid en ziekte.

Alles is energie en bestaat uit trilling (frequenties). Ook ons lichaam, onze weefsels, spieren, klieren, organen, etc. hebben hun eigen frequenties. Door allerlei oorzaken kunnen deze frequenties veranderen. Bijvoorbeeld doordat je stress ervaart, een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt, onder druk staat in je relatie of op je werk, een ongeluk hebt gehad of een operatie hebt ondergaan. Maar ook door (schadelijke) invloeden van buiten af, zoals ongezonde voeding, gebrek aan beweging, chemische stoffen, elektromagnetische straling, fijnstof, virussen, eenzijdige belasting, medicatie, vaccinatie, etc.

Wanneer frequenties veranderen verzwakken de celmembranen, waardoor er op den duur een onbalans in het lichaam ontstaat, met gevoeligheid, kwetsbaarheid, symptomen, klachten en aandoeningen als gevolg.

Zoek je naar een oplossing? Denk dan in termen van energie, frequenties en vibratie, zei Nikola Tesla ooit.

Met frequentietherapie kan het lichaam gereset worden. Door de juiste frequenties toe te dienen wordt de spanning van de celmembranen hersteld, zodat het zelfherstellend vermogen – het immuunsysteem en de herstelmechanismen – weer hun werk kunnen doen.

Bij EMOCARE maken we sinds kort gebruik van de Healy voor frequentietherapie.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. De Healy kan daarnaast voor tal van andere aandoeningen ingezet worden zoals bij hormonale klachten, leerproblemen, een gebrek aan conditie of zelfvertrouwen. Deze toepassingen van de Healy worden echter (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond.


JOUW BEHANDELING

Met de Healy wordt op eenvoudige wijze een analyse gemaakt van jouw gezondheidstoestand. De analyse laat zien op welke niveaus er sprake is van een verstoring. De analyse kan ook informatie geven over welke holistische, natuurgeneeskundige en/of homeopathische middelen je gezondheid en herstel bevorderen. Op basis van de analyse worden vervolgens de juiste microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen verstuurd. Afhankelijk van de aard van de behandeling gebeurd door de Healy te verbinden met het lichaam via polsbandjes, oorclips of elektroden of op afstand.

Omdat alles energie is en met elkaar verbonden is (kwantumfysica), kan een analyse en behandeling ook op afstand uitgevoerd worden. Dit maakt de toepassing van de Healy bij uitstek geschikt in de huidige tijd. Vaak vindt er tijdens de behandeling al een verandering plaats in de gezondheidstoestand.

Contra-indicaties: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. Analyse en behandeling op afstand is bij deze indicaties wél mogelijk.


HEALY ZELF AANSCHAFFEN?

Wil jij jezelf en anderen – wanneer je maar wilt en waar je ook bent – kunnen helpen om gezond, gelukkig en vitaal te zijn en blijven? Of wil je de Healy inzetten als therapeut in je eigen praktijk? Via EMOCARE kun je de Healy (direct) zelf aanschaffen om in combinatie met uw smartphone thuis of in je praktijk toe te passen.

Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van uw lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau.

De Healy is erg compact en daardoor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Afhankelijk van je klachten of het doel waarvoor je de Healy aankoopt kun je kiezen uit verschillende edities. Met het meest uitgebreide programma kun je zelf analyses maken en op afstand behandelen.

Healy maakt (helaas) deel uit van netwerk-marketing-systeem (MLS). Mocht je een Healy willen kopen dan kan dat dus enkel via een Healy Member. Laat je daarbij goed informeren over het gebruik en de toepassing. Hoe meer expertise in je upline, hoe meer profijt jij hebt van de Healy.

Klik HIER voor meer informatie over de Healy.

Heb je vragen of wil je de Healy bestellen, neem dan contact met mij op.