HEALY RESONANCE

HEALY RESONANCE
2538,97 euro incl. btw

• 1x Healy-hardware in kartonnen verpakking
• 2x Aansluitkabel, 96 cm op drukknop 2 mm
• 4x Kleefelektroden drukknop rond Ø 32 mm
• 2x Armbandelektrode zwart
• 1x Oorclipelektrode, paar
• 20x Viltjes voor oorclipelektroden
• Oplaadkabel USB 0,15 m

De Healy Resonance bestaat uit de Healy-hardware incl. Healy-app met toegang tot de medical cloud en tot de programmagroepen van de Healy Holistic Health Plus editie en de Resonance- en Aura module.

Daarnaast ontvang je na twee weken de Diepe Cyclus. Dit is een variatie en uitbreiding op de Goudcyclus. De Diepe Cyclus werkt op verschillende niveaus en, zoals de naam al zegt, heeft deze een zeer diepe werking. Om die reden mag deze cyclus niet meteen aan het begin gebruikt worden.

Met de Resonance Analyse functie kan middels een analyse bepaald worden waarmee iemand op dat moment de hoogste resonantie heeft. Naast een analyse van de programmagroepen, kunnen de volgende databases van holistische middelen geanalyseerd worden: Amino Acids, Schuessler Salts, Materia Medica (homeopathie), Bach Flower Remedies, Australian Bush Flowers, Alaskan Gem Elixers en I Ching.

Met de Aura Analyse functie kan een afbeelding van de aura gemaakt worden, waarna de chakra’s geïnterpreteerd kunnen worden. De Aura analyse geeft inzicht in de huidige energetische toestand en biedt tevens een passend behandelvoorstel.

De Healy Resonance is zeer geschikt voor artsen, therapeuten en andere gezondheidsprofessionals, maar ook individuele gebruikers kunnen deze functies gebruiken om analyses voor zichzelf of anderen te maken.


Download hier een overzicht en omschrijving van alle Healy programma-groepen.


Heb je vragen of wil je de Healy bestellen, neem dan contact met mij op.