HEALY

Healy is een medisch product voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.


Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. De bio-energetische ondersteuning draagt bij aan het balanceren van lichaam en geest waardoor je levenskwaliteit toeneemt. Daarnaast kun je een analyse maken om inzicht te krijgen in je energetische toestand, als ook mogelijkheden om deze te verbeteren.

Healy bevat frequentieprogramma’s die helpen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen, om je te ondersteunen in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond. Het helpt je bij het verbeteren van jouw vitaliteit, zodat je levensenergie toeneemt.


HEALY KOPEN?

Healy biedt individuele programma’s die jou en/of anderen kunnen ondersteunen op de volgende gebieden: Goudcyclus, Pijn/Psyche, Leren, Fitness, Beroep, Slaap, Mentaal evenwicht, Chakra’s, Beauty/Huid, Bescherming, Meridianen, Bio-energetische balans. Klik HIER voor meer info.

Healy kent verschillende edities. Elke Healy editie bestaat uit de Healy-hardware en een groep programma’s voor een specifieke toepassing. Je kunt op elk moment programmagroepen aan je Healy kunt toevoegen, mocht je meer functies nodig hebben.


  • De Healy Gold bestaat uit een Healy, de Nuno Nina Goudcyclus en een programmagroep naar keuze. Klik HIER voor meer info.
  • De Healy Holistic Health bestaat uit een Healy, de Nuno Nina Goudcyclus en 8 andere programmagroepen. Klik HIER voor meer info.
  • De Healy Resonance bestaat uit de Healy Holistic Health Plus met daarbij de Healy Analyse-app met de modules Resonance en Aura. Klik HIER voor meer info.

Daarnaast ontvangt iedereen 2 weken na aanschaf van één van de vier edities het frequentieprogramma “Deep Cycle” (diepe cyclus).


Download hier de Healy brochure


Heb je vragen of wil je de Healy bestellen, neem dan contact met mij op.