Hoofdpijn en migraine

“Na twee behandelingen was ik vrijwel geheel verlost van mijn terugkerende hoofdpijn en migraine!”

“Ik had veel last van hoofdpijn en migraine. Ik ben bij Pomme onder behandeling geweest. Naast dat ik zo goed als van mijn terugkerende hoofdpijn en migraine ben verlost, hebben de behandelingen bijgedragen aan een stukje persoonlijke groei en ontwikkeling.
Ik vind Pomme erg prettig en inlevend. Daarnaast is ze kritisch en zoekt ze alles goed uit. Daardoor weet ze waar ze over praat en heeft ze een enorme schat aan kennis. Ondanks dat soms dingen onrealistisch lijken tijdens de behandeling werken ze echt. Mijn ervaring is dat alles heel subtiel gaat tijdens de behandeling, maar dat de reactie een enorme impact heeft. Het is bijzonder dat er met weinig aanraking zo veel reactie voelbaar is in een lichaam. Als je de kans krijgt zou ik je zeker aanraden om dit eens zelf aan den lijve te ondervinden!”

Zelfstandig ondernemer, moeder van 2 kinderen