Huidaandoening (psoriasis)

“Dit had ik nooit durven dromen…”

Sinds mijn puberteit had ik last van psoriasis. Sinds enkele jaren kreeg ik daarvoor om de twee weken injecties. Omdat ik sinds kort ook last had van gewrichtsklachten en spanningsklachten begon ik mij verder te verdiepen in mijn gezondheid en de onderliggende oorzaak van mijn klachten. Zo kwam ik bij Pomme in de praktijk terecht.
Naast een persoonlijk advies over leefstijl en voeding werd ik drie keer behandeld. Een hele fijne en bijzondere ervaring.

Na de behandeling voelde ik me heel erg ontspannen en rustig. Mijn hoofd tintelde en toen ik opstond was ik wat wankel en was het alsof ik moest wennen aan de verandering.

In eerste instantie werden de huidklachten erger, maar ik paste de oefeningen toe die ik van Pomme had geleerd en vertrouwde er op dat dit deel uit maakte van het herstelproces. Na een week werden de plekjes steeds minder vurig, kleiner en verdween de jeuk.

Toen ik de derde keer bij Pomme kwam en zij mij vroeg of ik de injecties had gehaald moest ik bekennen dat ik ze vergeten was. Er waren inmiddels vier weken verstreken en ik voelde me vele malen beter als daarvoor. Naast dat mijn huid veel zuiverder is, heb ik ook meer energie en voel ik me rustiger, helder en ontspannen! Dit had ik nooit durven dromen!

Zelfstandig onderneemster, 34 jaar.