INTRODUCTIE – event Touch of Matrix

Interesse in Touch of Matrix?

Kom dan naar dit introductie-event.

Touch of Matrix is een wonderlijke, eigentijdse methode die zich continue verbindt met het bewustzijn van nu en een heel nieuw perspectief biedt op gezondheid, welzijn en succes.

Of het nu over je gezondheid, geluk, carrière of relatie gaat, met Touch of Matrix is het mogelijk om elk aspect van je leven te veranderen!


Günther de Jong – de man achter deze methode – neemt je tijdens dit Introductie-event mee in de wonderlijke wereld van Touch of Matrix. In heldere taal vertelt hij over bewustzijn en de onbeperkte mogelijkheden daarvan. Het blijft echter niet bij vertellen, hij zal ook laten zien wat er mogelijk is. En wie weet, misschien ben jij wel degene die de kans krijgt om het echt te ervaren, hoe zou dat zijn?

Deelnemers krijgen enkele basistechnieken aangereikt, zoals die in het Touch of Matrix boek staan omschreven. Door hier mee te oefenen zul je al snel de eenvoud en de kracht ervaren. Zo reiken we je iets waardevols aan voor jezelf en voor je omgeving.

Meer info over Touch of Matrix: www.touchofmatrix.nl


Wanneer: Donderdag 11 oktober 2018
Waar: Maastricht
Hoelaat: 19.00 – 22.00
Kosten: 17.50 euro

AANMELDEN klik hier, stuur een mail aan info@emocare.nl, of laat ons weten dat je komt door een bericht achter te laten bij het event op Facebook en vervolgens het event te delen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. Vol = Vol!

Ben je na deze avond net als ik razend enthousiast en wil je met deze methode de diepte in? Meld je dan aan voor het Touch of Matrix GROEPSKRACHT – event op 21 oktober te Maastricht. Kijk voor meer informatie op www.emocare.nl/groepskracht of  www.groeps-kracht.nl