Kracht van gedachten

11Wist jij dat de menselijke geest zo krachtig is dat hij invloed kan uitoefenen op je lichamelijke gezondheid? In de afgelopen jaren is er veel literatuur verschenen over de relatie tussen lichaam en geest. Hieruit is gebleken dat deze twee veel sterker met elkaar verbonden zijn dan we ons voorheen konden voorstellen.

Elke gedachte, gevoel en intentie heeft invloed op je lichaam. Het resultaat is afhankelijk van de aard van die gedachten, gevoelens en intenties. Deze kunnen zo krachtig zijn dat ze zelfs invloed hebben op jouw genen. Een bepaald gen dat wel eens kan resulteren in een ziekte of je kan beschermen tegen ziekte kan worden in-en uitgeschakeld afhankelijk van hoe jij de dagelijkse ervaringen in je leven verwerkt. De gevolgen en de impact hiervan zijn enorm!

EMOCARE helpt jou om alle bewuste én onbewuste beperkende overtuigingen en gedragspatronen of gewoonten om te zetten in bekrachtigende overtuigingen en gedrag die een voor jou wenselijke realiteit creëert. Je leert hoe jij gebruik kunt maken van de kracht van de gedachten en je deze optimaal kunt benutten en inzetten ter bevordering van jouw lichamelijke, psychische en emotionele gezondheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *