Moeite met aandacht en concentratie?

Heb jij moeite om je aandacht te focussen en raak je snel afgeleid? Heb je moeite met ordenen en het houden van overzicht? Ben je vergeetachtig en chaotisch? Concentratieproblemen komen veelvuldig voor. Zowel bij kinderen als bij volwassenen. EMOCARE maakt gebruik van methodes die met succes worden toegepast bij problemen met de aandacht en concentratie!

Concentratieproblemen worden in verband gebracht met tal van klachten en ziektes zoals vermoeidheid, depressie, stress, burn-out, voedselovergevoeligheid, eenzijdige belasting, letsel als gevolg van geboorte of ongeval, overgewicht, roken, diabetes, zwangerschap, menopauze, etc.

Al deze aandoeningen hebben tot gevolg dat er spierspanning optreed tussen wervels en botten (met name in het gebied van de schedel, atlas en draaier). De communicatie tussen en de doorbloeding van cellen, spieren, organen en klieren én de hersenen raakt daardoor verstoord. Als gevolg daarvan zijn er onvoldoende voedingsstoffen en zuurstof beschikbaar om alle functies naar behoren uit te voeren. Hierdoor ontstaan er klachten zoals o.a. aandacht- en concentratieproblemen.

Door het corrigeren van de onbalans bij de schedel- en atlas en draaier, de nek, de wervelkolom, het bekken en de schedel volgt doorgaans al een spoedig herstel. Een juiste stand van de wervelkolom biedt een optimale basis voor een goede gezondheid en een algeheel welzijn, waardoor het mogelijk is soepel en flexibel mee te bewegen met de steeds veranderende levensomstandigheden.

Op deze video kun je zien hoe spierspanning en dwangstanden, zogenaamde blokkades,  van invloed zijn op het functioneren van het lichaam in zijn geheel. 

Bekijk hier een kort filmpje over de correctie van de atlas en de draaier.

In de afbeelding kun je zien welke klachten onder andere kunnen voortkomen uit een onbalans van de betreffende wervels. Deze lijst is niet volledig.

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of Matrix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *