Organen en klieren

EMOCARE maakt gebruik van effectieve methodes die met succes worden toegepast bij veel onverklaarbare en chronische klachten zoals alle soorten hoofdpijn en buikpijn, maag- en darmklachten, lever, milt, nieren en bijnieren, alvleesklier, schildklier, galblaas, hart, longen, blaas, keel, neus en oren, ogen, geslachtsorganen, hormoonstelsel en nog veel meer…

Veel lichamelijke, psychische en emotionele klachten komen voort uit een onbalans in de wervelkolom. Om die reden staat de wervelkolom centraal tijdens de behandelingen. Een juiste stand van de wervelkolom biedt een optimale basis voor een goede gezondheid en een algeheel welzijn, waardoor het mogelijk is soepel en flexibel mee te bewegen met de steeds veranderende levensomstandigheden.

Op deze video kun je zien hoe spierspanning en dwangstanden, zogenaamde blokkades,  van invloed zijn op het functioneren van het lichaam in zijn geheel. 

Bekijk hier een kort filmpje over de correctie van de atlas en de draaier.

In de afbeelding kun je zien welke klachten onder andere kunnen voortkomen uit een onbalans van de betreffende wervels. Deze lijst is niet volledig.

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of Matrix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *