PRAKTISCH

Belichaming is essentieel voor een gezond, gelukkig en vervuld leven. Lichaamswerk verbetert de verbinding met je gevoel, je levenskracht, je levenslust en je levensenergie. Sterkt je authenticiteit, vergroot je (veer)kracht en maakt bewust, vrij en onafhankelijk.

EMOCARE is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Zij stelt zich tot doel om met de opgedane kennis en ervaring haar cliënten meer regie over de eigen gezondheid en leven te geven.

Binnen EMOCARE wordt gewerkt volgens een unieke holistische behandelingswijze, gericht op de biologische processen én de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte, herstel en verandering. De werkwijze bestaat uit drie grote pijlers, namelijk lichaamsgerichte traumatherapie, energetische geneeskunde en body de-armouring. Focus ligt op het manifesteren van ieders zelfbewustzijn door middel van transformatief coachen.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met het ervaren gevoel in het huidige moment. Beweging, ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen, maar ook aanraking, expressie en opstellingen, helpen je te bevrijden van datgene wat zich heeft vastgezet in het lichaam.

Essentie is het bewust worden en loslaten van (oude) patronen, stress, spanning en trauma én het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde en compassie voor jezelf en anderen, zodat lichaam en geest (weer) evenwichtig kunnen functioneren en je levensenergie vrij kan stromen.

Resultaat is dat het leven voller, je lichaam gevoeliger en je levenslust groter wordt. De levensenergie gaat weer stromen waardoor je letterlijk en figuurlijk vrijer kunt bewegen en meer jezelf kunt zelf zijn, zodat je het leven kunt (be)leven zoals dat voor jou bedoeld is.

Je kunt hier meer info vinden over de tarieven en vergoedingen, accreditaties en klachten of geschillen.