REGENESIS THERAPIE

EMOCARE - Pomme Termond - Maastricht - Regenesis Therapie - Touch of Matrix - IEMT - EFTRegenesis Therapie is een krachtige en doeltreffende bio-energetische methode die het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert.

“Regenesis” betekent letterlijk “herboren worden”. Door het toepassen van een verscheidenheid aan aanrakingstechnieken op het lichaam, worden de verschillende systemen van het lichaam in evenwicht gebracht.

Blokkades worden opgeheven en het lichaam wordt geactiveerd zichzelf te herstellen. Hierdoor verbetert je gezondheid, kan een ziekte zich keren en beschik je in je dagelijks leven over meer energie.

Regenesis Therapie staat o.a. bekend als een effectieve, snelle en pijnloze methode voor atlas-draaier-correctie, om de lichaamshouding te verbeteren en problemen zoals bekkenscheefstand en wervelfoutstanden te corrigeren en te voorkomen.

Wervelfoutstanden zijn de oorzaak van veel voorkomende “onverklaarbare” aandoeningen zoals fibromyalgie, reumatische klachten, hartklachten, hoge bloeddruk, lage rugpijn, nek en schouderpijnen, pijn in de benen, voeten en bekkeninstabiliteit, etc, maar ook bij psychische, emotionele en stress gerelateerde klachten zoals depressie, slecht slapen, burnout, vermoeidheidssyndroom. Zie regenesis-atlastherapie.nl


Regenesis Therapie is ontwikkeld door de beroemde Californische Healer Robert Rasmusson (1919 – 2001). Zijn methodiek is opgezet met een duidelijk doel: het snel en effectief oplossen van klachten en ziekten.


Pomme is Regenesis Practitioner en heeft de opleiding tot Regenesis Therapeut succesvol afgerond.

Regenesis Therapie wordt bij EMOCARE over het algemeen als op zichzelf staande behandelmethode ingezet. Natuurlijk kan Regenesis Therapie ook ingezet worden als onderdeel van een behandeling.

Kijk voor meer informatie op www.quantum-academy.net.

Regenesis Therapie is niet bedoeld als vervanging voor reguliere medische behandeling, maar door de paramedische benadering wel bij uitstek geschikt als complementaire geneeskunde.

Voor EMOCARE geldt dat er sprake is van een inspanningsverplichting, maar EMOCARE kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor niet behaalde resultaten.


WAT IS REGENESIS HEALING ATLAS CORRECTIE?