De relatie tussen de pil en depressie…

Een paar jaar geleden begon ik (weer) met de pil. Na enkele weken kreeg ik last van depressieve klachten en paniekaanvallen. Volgens de huisarts bestond er geen enkel verband tussen de pil en deze klachten. Zijn advies luidde dan ook; misschien moet je overwegen om te starten met anti-depressiva of een angstremmer…
Ik wilde echter weten wat de reden was van mijn klachten. Deze moesten toch een oorzaak hebben en werden toch zeker niet met een pilletje zo weer opgelost? Ik wilde geen lapmiddel, maar een oplossing!

Ik verdiepte me in de relatie tussen lichaam en geest en startte een zoektocht om mijn eigen gezondheid, vitaliteit en levensplezier weer terug te krijgen. Ik leerde over de biologische processen in ons lichaam en over de (subtiele) energieën van het lichaam die een rol spelen bij gezondheid, ziekte en genezing. Het is deze kennis en ervaring die ik nu deel in mijn praktijk EMOCARE en ik ben blij dat dit artikel bevestigd wat ik en vele vrouwen met mij al wisten. Lees hier het abstract in het Engels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *