Stress en burn-out

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of Matrix

Stress en burn-out hebben een grote impact op je leven!

Wil jij in één of enkele behandelingen van je stress en burn-out klachten af?

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid?

 

Energetische Natuurgeneeskunde is de snelst mogelijke manier om de kwaliteit van jouw leven en gezondheid te verbeteren! Geen lapmiddel, wél een snelle en doeltreffende oplossing. Lees meer…


Stress en burn-out behoren tot de grootste ziekteverwekkers in onze westerse wereld. In onze cultuur is de tijd en de capaciteit voor herstel niet iets waar wij prioriteit aan geven. Ons lichaam wordt chronisch belast en krijgt niet of nauwelijks meer de kans om te herstellen. Ongemerkt wordt het “gaspedaal” steeds een beetje verder ingetrapt, met alle gevolgen van dien.

We worden blootgesteld aan ongezonde voeding, vervuild drinkwater en lucht, kunstlicht, chemische stoffen, elektromagnetische straling en lichamelijke en psychische stress van het moderne leven. Maar ook eenzijdige belasting, een ongeval, een operatie, medicatie of chemo, weinig beweging, conflicten of emotionele en traumatische gebeurtenissen zijn factoren die de natuurlijke balans verstoren. Het lichaam reageert op deze factoren door het aanmaken van stresshormonen, waarbij de prioriteit ligt bij “overleven” (vechten, vluchten, bevriezen). In deze “gevaarmodus” worden alle processen – die er gezamenlijk voor zorgen dat jij gezond blijft – naar de achtergrond geschoven.

Stress en/of overbelasting uit zich in eerste instantie in symptomen zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, hoofdpijn, nek- en rugproblemen, maag- en darmklachten, hartkloppingen, slapeloosheid, angst en paniek, een opgejaagd gevoel. Wanneer deze symptomen genegeerd of onderdrukt worden ontstaat er op den duur ziekte.

Het is inmiddels wetenschappelijk aangetoond dat langdurige stress en chronische onbalans de spierspanning in het lichaam verhoogd, het immuunsysteem verzwakt en je lichaam vatbaar maakt voor infectieziekten en chronische ziekten. In het lichaam treden biochemische veranderingen op die een gezonde ontwikkeling van het voortplantingssysteem, zenuwstelsel en immuunsysteem verstoren, waardoor je ontvankelijker wordt voor hormonale onregelmatigheden, emotionele stoornissen en immuundeficiënties. Stress wordt om die reden dan ook in verband gebracht met een verhoogd risico op o.a. het ontwikkelen van huidproblemen, vermoeidheid, angst en depressie, burn-out, hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs kanker, MS en ALS.

EMOCARE richt zich op de biologische processen en de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij stress en burn-out.  Op eenvoudige en doeltreffende wijze wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam aangesproken, waardoor er (soms wonderbaarlijk snel) herstel of genezing plaatsvindt. Door op een (meer) natuurlijke manier te gaan leven, belastende factoren weg te nemen en de energieën van het lichaam te ondersteunen, kan de natuurlijke balans in jouw lichaam zich weer herstellen en kun jij het leven weer (be)leven zoals het bedoeld is!

Gezond, gelukkig en vol energie! Dat wil jij toch ook?

Hoe zou het zijn als jij jouw potentieel voor een gezond, gelukkig en vitaal leven optimaal kan benutten om je gezondheid te verbeteren en een ziekte te keren?!

Stel je voor hoe het zou zijn als jij (weer) de energie hebt om jouw dromen waar te maken en het leven kunt (be)leven zoals het bedoeld is!


Dit alles gaat niet alleen over het voorkomen van ziekte, maar ook om herstel en genezing en een ondersteunende werking bij behandeling door reguliere arts, therapeut of specialist.

Soms is medicatie of operatief ingrijpen noodzakelijk, maar als tegelijkertijd aan de oorzaken wordt gewerkt zal medicatie soms overbodig, minder of alleen tijdelijk nodig zijn en kan een operatie soms zelfs voorkomen worden.


EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of Matrix

 

Ben jij op zoek naar een natuurlijke en doeltreffende behandeling om van je lichamelijke, psychische en emotionele ongemak of pijn af te komen?

Wil jij jezelf bevrijden van emotionele gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden?

Wil jij jouw potentieel voor een gezond, gelukkig, vitaal en zingevend leven optimaal (leren) benutten?

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid?

 

Kies voor jezelf, kies voor EMOCARE!

▪ Een holistische kijk op gezondheid▪
▪ Laagdrempelige en kortdurende hulpverlening▪
▪ Nauwkeurig, praktisch en niet belastend ▪
▪ Opmerkelijk goede resultaten▪
▪ Deskundig advies, voor blijvend resultaat▪
▪ Geschikt als complementaire behandeling, zowel preventief als curatief▪
▪ Vergoeding mogelijk vanuit aanvullend pakket ▪
▪ Versterkt je eigenheid, maakt je bewust, vrij en onafhankelijk▪
▪ Veilig voor mens en dier en 100% in overeenstemming met de natuur▪

 

Laat mij weten hoe ik jou kan helpen


EMOCARE biedt naast individuele behandeling en massage, ook training in psychosociale weerbaarheid voor kinderen en ouders en op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.


Volg EMOCARE op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!


EMOCARE web 01

Leef, lach en heb (weer) lief!