The Quantum Universe

Deze workshop gaat over alles anders beleven dan je ziet, wat je voelt en wat je hoort. Dat wil zeggen anders beleven dan je gewend bent.
Het gaat over het veranderen van jouw kijk op de realiteit, waardoor je je bewust zult worden dat jij tot zoveel meer in staat bent dan je voor mogelijk houdt en dat jij de sleutel tot gezondheid, vitaliteit, geluk en welbevinden in handen hebt.
 
Uitgangspunt is dat lichaam en geest een geïntegreerd systeem zijn dat onafscheidelijk is van het kwantumveld. Om veranderingen te bewerkstelligen wordt een beroep gedaan op jouw bewustzijn.
 

Richard Barlett zei: “Wonderen vallen buiten de wereld van de (reguliere) lineaire fysica, maar de kwantumfysica voorspelt juist wonderen. Kwantumfysica biedt ruimte aan plotselinge transformatie en ogenblikkelijke genezing – en een bewustzijn dat invloed heeft op de fysieke werkelijkheid.”

Ontdek ook hoe bewustzijn zich verhoudt tot jouw gezondheid en je leven! Ervaar hoe de magie in je leven terugkomt in wat je aantrekt, wat er op je pad komt en hoe je hiervan echt kunt genieten.

Je krijgt kennis en vaardigheden aangereikt om ieder aspect van jezelf te veranderen en leert hoe je deze ook daadwerkelijk toepast. Op die manier is het mogelijk om binnen een zeer kort tijdsbestek meetbare veranderingen te realiseren. 

Ik neem je graag mee op een ontdekkingsreis in de richting van een hoger niveau van bewustzijn, waarin je wordt uitgenodigd om beperkende overtuigingen en pijnlijke ervaringen uit het verleden los te laten, waardoor verandering, transformatie, herstel en genezing steeds waarschijnlijker wordt.
 
Ik beweer niet alle antwoorden te hebben, maar tijdens mijn eigen reis heb ik geleerd dat het menselijk lichaam in staat is tot miraculeuze dingen. Het is een intelligent systeem dat diep verbonden is met onze geest en de wereld om ons heen. Ons lijf werkt perfect en laat je voelen wat goed is voor jou (en wat niet). Waar je werkelijk voor bedoeld bent en welke richting je uit mag gaan…
In deze workshop leer je hoe jezelf en anderen kunt helpen een meer wenselijke realiteit te creëren. Gebaseerd op de methode Touch of Matrix en Quantum Healing.