BEWUSTZIJN ALS MEDICIJN

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of MatrixWORDT (WEER) JE EIGEN STRALENDE, ZELFBEWUSTE EN ENERGIEKE ZELF!

Een laagdrempelige en praktische training met als doel het verbeteren van je gezondheid en vitaliteit en het vergroten van jouw geluk en kwaliteit van leven.

Ontdek hoe jij jezelf kunt ont-wikkelen in iets wat voor de meesten van ons geheel onbekend is.

Met het gebruik van de vaardigheden en technieken die je krijgt aangereikt, kun je leren om alle aspecten van jouw leven – zoals je gezondheid, werk, relaties, zaken en geld – op een bewuster manier te creëren.

Ervaar hoe jij je (soms wonderbaarlijk snel) beter gaat voelen; lichamelijk, psychisch en emotioneel. Ook bij moeilijk behandelbare en chronische klachten.

De training opent deuren naar nieuwe mogelijkheden en laat ons zien dat wij veel meer controle hebben over onze gezondheid en ons leven dan wij tot nu toe geloofden.

Jij hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn. Wat heb jij nodig om JA te zeggen?

Een nieuw leven met meer vreugde, energie en waarde wacht op je!


BEWUSTZIJN ALS MEDICIJN

95% van alle ziektes ontstaat als gevolg van diepgewortelde stress die zich in je heeft genesteld en los staat van je huidige omstandigheden. De oplossing voor herstel en genezing en het behouden van je gezondheid is in alle gevallen gelegen in het herstellen van de balans van het zenuwstelsel en de natuurlijke balans van je lichaam.

Leer stap voor stap eenvoudige, effectieve en gemakkelijk bruikbare technieken om de chronische stressrespons “uit” te zetten en het zenuwstelsel op eenvoudige en doeltreffende wijze van onevenwichtig naar evenwichtig te brengen, waardoor je immuunsysteem en herstelmechanismen weer hun werk kunnen doen.

Je krijgt gereedschappen om je eigen kennis aan te boren en te erkennen, zodat je kunt veranderen wat in je leven niet goed voor je werkt.

Je krijgt tools en technieken aangereikt die helpen je te ontdoen van beperkende overtuigingen en gedragspatronen die je weerhouden van het creëren van het leven dat je werkelijk wilt leiden.

Dit betekent dat je de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelfsaboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste fouten/programma’s blijvend veranderd.

Ook leer je te luisteren naar de signalen van jouw lichaam en jezelf te verbinden met jouw innerlijke wijsheid (uit je hoofd, in je hart), zodat je geest tot rust komt en er ruimte ontstaat voor positiviteit en creativiteit.

Doe mee aan de training Bewustzijn als Medicijn en je krijgt de kennis om ieder aspect van jezelf te veranderen en leert hoe je deze ook daadwerkelijk toepast. Op die manier is het mogelijk om binnen zes weken meetbare veranderingen te realiseren.

Ben jij er klaar voor om je leven te veranderen?
Ben jij bereid om ruimte te maken voor iets dat beter werkt voor jou?

Ontdek hoe de magie in je leven terug komt! Niet alleen in de vorm van gezondheid, ontspanning, vitaliteit en welbevinden, maar ook in wat je aantrekt, wat er op je pad komt en hoe je hiervan echt kunt genieten.

 


VOOR WIE?

De training is geschikt voor iedereen die de regie over zijn/haar leven in eigen hand wil nemen, ongeacht de aard van je klachten – fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel – of de aspecten die jij wenst te veranderen. Namelijk, ook voor mensen die geen klachten hebben zit deze training vol ontdekkingen, verrassingen en eye-openers! Er is altijd winst te behalen. Je hoeft slechts open te staan voor een nieuwe invalshoek.

 

Vanaf zestien jaar ben je welkom. Gegarandeerd is iedereen halverwege de training jaloers dat je op zo’n jonge leeftijd al leert hoe groot je eigen invloed op je leven is en hoe je die kunt toepassen!

Wij nodigen je van harte uit om op een nieuwe manier naar je klachten te kijken en de aangereikte technieken en vaardigheden toe te passen, zodat je zelf kunt ervaren dat er zoveel meer mogelijk is dan wij tot nu toe geloofden.


WAT LEER JE?

De kracht van de cursus ligt in het ervaringsgerichte werken. Naast een stukje theorie gaan we voornamelijk heel praktisch aan de slag.

In 6 bijeenkomsten leer je stap voor stap technieken om:
– je bewustzijn te veranderen en lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen
– het autonome zenuwstelsel tot rust te brengen, zodat je (weer) contact krijgt met de eigen wijsheid van je lichaam

– jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen, gewoonten en gedragingen
– het zelfherstellend vermogen te activeren
– de werkelijkheid te manifesteren die jij wenst

Ervaar hoe leven vanuit bewustzijn innerlijke rust en stilte brengt en je de ruimte geeft om te onderzoeken wat er in jou leeft, wat jou beweegt en wat jou ten diepste bezield om te leven vanuit je kracht en talent!

De cursus wordt afgesloten met een verdiepingsbijeenkomst.

Er is geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze cursus. De technieken zijn makkelijk toepasbaar en niet belastend.

Er wordt gewerkt in een kleine groep, zodat er voor iedereen voldoende ruimte, aandacht en tijd is.


VERRIJK JE LEVEN EN KRIJG JE ENERGIE, GEZONDHEID EN LEVENSLUST TERUG!

6 bijeenkomsten van 2,5 uur + verdiepingsbijeenkomst.

Zaterdagochtend 9.30 tot 12.00
7 april, 14 april, 21 april, 19 mei, 26 mei, 2 juni + datum in overleg.
Kosten: €195,- (wordt in sommige gevallen vergoed uit aanvullend pakket: Menzis, AnderZorg, Azivo, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), CZ, Czdirect, Delta Lloyd en OHRA)

Locatie: EMOCARE, Itersondomein 26a, 6229 ED Maastricht.


Meld je hier direct aan!

Voor meer informatie neem contact op met EMOCARE


Ben jij er klaar voor om je leven te veranderen?
Ben jij bereid om ruimte te maken voor iets dat beter werkt voor jou?

Ontdek hoe jij jezelf kunt ontwikkelen in iets wat voor de meesten van ons geheel onbekend is. Jij hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gezond, gelukkig, vitaal, liefdevol én gewoon jezelf te zijn. 

Een vervuld leven wacht op je!EMOCARE - Pomme Termond - Maastricht - Regenesis Therapie - Touch of Matrix - IEMT - EFT

 

Ben jij op zoek naar een natuurlijke en doeltreffende behandeling om van je lichamelijke, psychische en emotionele ongemak of pijn af te komen?

Wil jij jezelf bevrijden van emotionele gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden en terugkerende patronen en gebeurtenissen doorbreken?

Wil jij jouw potentieel voor een gezond, gelukkig, vitaal en vervuld leven optimaal (leren) benutten?

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en leven? 

 

Kies voor jezelf, kies voor EMOCARE!

▪ Een holistische kijk op gezondheid▪
▪ Laagdrempelige en kortdurende hulpverlening▪
▪ Nauwkeurig, praktisch en niet belastend ▪
▪ Opmerkelijk goede resultaten▪
▪ Deskundig advies, voor blijvend resultaat▪
▪ Geschikt als complementaire behandeling, zowel preventief als curatief▪
▪ Vergoeding mogelijk vanuit aanvullend pakket ▪
▪ Veilig voor mens en dier en 100% in overeenstemming met de natuur▪

 

Laat mij weten hoe ik jou kan helpen


Je kunt EMOCARE ook volgen op Facebook