Verzwakt of overactief immuunsysteem

Er zijn veel aandoeningen die gerelateerd zijn aan een verzwakt of overactief immuunsysteem zoals allergieën, psoriasis, ziekte van Crohn, MS (multiple sclerose), reuma, reumatische artritis en diabetes. Essentieel is de vraag waardoor de zwakke plekken in het immuunsysteem zijn ontstaan, zodat het zo uit balans is geraakt, dat klachten konden uitgroeien tot ziektes.

Elementen die mee spelen zijn onder meer onvolwaardig voedsel, bestrijdingsmiddelen in en op onze voeding, het drinkwater en de lucht, schadelijke stoffen in vaccinaties en huidverzorgingsproducten, infecties, antibiotica, stress, elektromagnetische straling, voedingsallergie en tekorten aan water, mineralen, sporenelementen, vitamines, gezonde vetten en eiwitten. Hierdoor ontstaan blokkades, beschadigingen door achterstallig onderhoud en overbelasting van het immuunsysteem, lever, nieren, darmen en lymfestelsel. Wanneer ons lichaam chronisch wordt belast of uit balans is krijgt het niet meer de kans om te herstellen, met alle gevolgen van dien…

Wanneer je leert om (weer) te luisteren naar de signalen van jouw lichaam en begrijpt hoe jouw klachten zijn ontstaan – de relatie tussen je ervaringen en je eigen voelen, denken en doen – krijg jij weer de regie over je gezondheid en kun jij die stappen zetten die nodig zijn om de natuurlijke balans te herstellen. Dat is vele malen effectiever dan alleen maar steeds een symptoom bestrijden, onderdrukken of weghalen.

Door op een (meer) natuurlijke manier te gaan leven, belastende factoren weg te nemen en de energieën van het lichaam te ondersteunen, kan de natuurlijke balans in jouw lichaam zich weer herstellen en kun jij het leven weer beleven zoals het bedoeld is!

Ben jij bereid om de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid te nemen? EMOCARE helpt je daar graag bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *