Wil jij ook weer rustig inslapen, lekker doorslapen en uitgerust wakker worden?

Slaap is belangrijk voor je gezondheid, vitaliteit en gevoel van welbevinden. Lichaam en geest hebben regelmatig een aantal uren slaap nodig om te herstellen en te ontspannen. De meeste mensen genieten `s nachts van een welverdiende rust. Toch is er een grote groep die problemen heeft met goed slapen. Ongeveer anderhalf miljoen Nederlanders slapen slecht. De meest bekende slaapstoornissen zijn: Apneu, Hypersomnia, Insomnie (slapeloosheid), Narcolepsie, Nachtmerries, Pavor Nocturnus (Nacht terreur), Rusteloze benen, Slaap-waak ritme stoornis, Slaapwandelen.

Wanneer je last hebt van slaapproblemen ben je overdag bijvoorbeeld vaak moe, energieloos, slaperig en prikkelbaar. Ook kun je vaak minder aan en heb je moeite met aandacht en concentratie.

Slaapproblemen kunnen samenhangen met spanning of zorgen, lichamelijke, psychische of emotionele klachten of gewoontes.

EMOCARE biedt effectieve behandeling bij slaapproblemen! De behandelingen roepen een verzachtende kalmte op die de geest tot rust brengt en het lichaam ontspant, zodat je bevrijd wordt van spanning, stress en zorgen, en een gevoel van “welzijn” of “welbevinden” bereikt. In deze staat of toestand kan genezing optreden doordat cellen regenereren, weefsels herstellen,  hormonen in balans komen, het immuunsysteem verbetert en het lichaam gaat ontgiften. Veel mensen voelen een nieuwe spontaniteit in zich opkomen, met een kinderlijke energie. Heling op dit niveau brengt vreugde en vitaliteit terug in het leven, waardoor de natuurlijke balans wordt hersteld.

Behandeling van EMOCARE helpen bij verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *