AFSPRAAK MAKEN

Afspraak maken
Een afspraak maken bij EMOCARE kan nu eenvoudig en snel online. Via onderstaande link heb je direct zicht op alle beschikbare data. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9u en 17u.

De agenda wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe mogelijkheden. Na registratie ontvang je via email een bevestiging met alle praktische informatie.

Intake
Wil je een kennismaking/intake plannen, neem dan eerst even contact met mij op. Samen kunnen we dan bespreken of jouw hulpvraag/veranderingswens aansluit bij mijn werkwijze.

Extra tijd inplannen
Wil je een Trauma Integratie Massage, Body de-armouring of Breathwork & Trauma Release sessie inplannen, neem dan even persoonlijk contact met mij op, zodat we voldoende tijd kunnen reserveren.

KLIK HIER om direct toegang te krijgen tot de online agenda van EMOCARE.

Minder validen
De praktijk is helaas niet goed toegankelijk voor minder validen. Wil je graag een afspraak plannen, maar ben je niet of minder goed ter been, neem dan even contact met mij op zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Wachtlijst
De wachttijd bedraagt op dit moment ca. 4 tot 6 weken. Check via deze link wanneer er voor jou een plekje vrij is. Daarnaast bieden wij ook regelmatig healing cirkels en/of workshops aan waarbij we gebruik maken van de kracht van de groep én zodat we in dezelfde tijd meer mensen kunnen ondersteunen.

Annuleringsvoorwaarden
Voor annulering van afspraken gelden de volgende voorwaarden:
– Bij annulering tot 24 uur voor de afspraak is de cliënt geen kosten verschuldigd.
– Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak is de cliënt 100% van de kosten verschuldigd.
– Indien het consult op verzoek van de cliënt wordt verschoven naar een later tijdstip dan is deze geen kosten verschuldigd, mits dit 24 uur van te voren wordt aangegeven. Gebeurd dit binnen de 24 uur voor de afspraak dan is de cliënt 50 % van de consultkosten verschuldigd.
– De behandelaar is in redelijkheid gerechtigd een reeds geplande afspraak te wijzigen wat betreft dag en tijdstip. Dit zal hij eveneens uiterlijk 24 uur voor de afspraak kenbaar maken, tenzij er sprake is van overmacht.

Nieuwsbrief
Naast individuele behandeling biedt EMOCARE ook workshops, healing cirkels en retreats. Wil je op de hoogte blijven KLIK HIER om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer

Intakeformulier

Behandelovereenkomst

Toestemmingsformulier minderjarige