TARIEVEN & VERGOEDING

Individuele sessie (60-90 min) – € 95,-

Kort consult (30-45 min) – € 55,-

Body de-armouring (150 min) – € 220,-


Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer

De behandelingen van EMOCARE komen voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ) en ONVZ.

EMOCARE is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en heeft de jaarlicentie Erkend Alternatief Therapeut Level 3 ontvangen. EMOCARE wordt aangemerkt als zorgverlener binnen de stroming ‘psychosociale zorg’. Voor het jaar 2022 vallen de behandelingen van EMOCARE onder psychotherapie (24500) en/of energetische therapie (24012). 

EMOCARE is daarnaast gecontracteerd zorgaanbieder voor diverse vormen van ambulante jeugdhulpverlening onder de naam EMOVITA Integratieve Jeugdhulp. Om voor vergoeding in aanmerking te komen door de gemeente, kunt u voor een verwijzing terecht bij uw huisarts, jeugdarts, medisch specialist of bij het jeugdloket van de gemeente waar u woont. Zie voor meer informatie www.emovita.nl