TARIEVEN & VERGOEDING

Tarieven

Kennismaking/Intake (60 min) – € 95,-

Behandeling (60 – 75 min) – € 95,-

Behandeling kort consult (30 – 45 min) – € 47,50

Body De-armouring (150 min) – € 175,-

Trauma Integratie Massage (90 min) – € 95,-

Trauma Integratie & Transformatie Sessie (individueel) (150 min) – € 175,-

Trauma Integratie & Transformatie Ceremonie (groep) (240 min) – € 75,-

Behandelingen zijn vrijgesteld van btw voor particulieren. Voor organisaties hanteren wij andere tarieven.

Alleen individuele behandeling komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding. Workshops, cirkels en retreats komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Afspraak maken?
KLIK HIER om direct online een afspraak in te plannen. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9u en 15u .

Wachtlijst
De wachttijd bedraagt op dit moment ca. 4 tot 6 weken. Check via deze link wanneer er voor jou een plekje vrij is. Daarnaast bieden wij ook regelmatig healing cirkels en/of workshops aan waarbij we gebruik maken van de kracht van de groep én zodat we in dezelfde tijd meer mensen kunnen ondersteunen.

Registraties
KvK: 65026985
CAT-vergoedbaar therapeut
SKJ geregistreerd jeugdprofessional
CRKBO geregistreerd docent
Association for IEMT practitioners

Nieuwsbrief
Naast individuele behandeling biedt EMOCARE ook workshops, cirkels en retreats. Wil je op de hoogte blijven KLIK HIER om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Disclaimer

Intakeformulier

Behandelovereenkomst

Toestemmingsformulier minderjarige

Vergoeding

Vergoeding door ziektekostenverzekering:
EMOCARE is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en heeft de jaarlicentie Erkend Alternatief Therapeut Level 3 ontvangen. EMOCARE wordt aangemerkt als zorgverlener binnen de stroming ‘psychosociale zorg’. Voor het jaar 2023 vallen de behandelingen van EMOCARE onder psychotherapie (24500) en/of energetische therapie (24012). 

KLIK HIER voor een volledig overzicht van de mate van vergoeding en door welke zorgverzekeraars.

De behandelingen van EMOCARE komen voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket (alternatieve behandeling) bij:

Psychotherapie: CZ, Ohra, CZdirect en Nationale Nederlanden Zorg, Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF, Menzis, PMA en Anderzorg, ONVZ, PNOzorg en VvAA, De Friesland.

Energetische Therapie: Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF, Menzis, PMA en Anderzorg, ONVZ, PNOzorg en VvAA, De Friesland

Neem voor meer informatie contact op met je eigen zorgverzekeraar. EMOCARE kan niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele kosten die niet voor vergoeding in aanmerking komen. Zorg dus dat je jezelf goed informeert, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vergoeding door gemeente:
In sommige gevallen kun je aanspraak maken op een vergoeding van de behandeling door de gemeente. Indien voor jou van belang ben je zelf verantwoordelijk voor het contacteren van een van onderstaande partijen.

PGB (Persoonsgebonden Budget)
SVB (Sociale Verzekeringsbank)
WLZ (Wet Langdurige Zorg)
WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning)

Vergoeding door UWV:
Als je een uitkering ontvangt via het UWV is het in sommige gevallen mogelijk een vergoeding aan te vragen onder de noemer “re-integratie therapie”. Neem zelf contact op met het UWV om dit te bespreken. 

Vergoeding door werkgever:
In het geval van arbeid gerelateerde problematiek kun je een beroep doen op je werkgever. Je kunt dit aanvragen via de werkgever of bedrijfsarts. 

Vergoeding voor studenten:
Voor studenten aan hogescholen en universiteiten bestaan er mogelijkheden om therapievergoedingen te krijgen. Je kunt dit zelf navragen bij de schooldecaan.