CONTACT

Wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. Ik geef graag antwoord op je vragen.

Contactgevens
T: 06 – 475 681 00
E: info@emocare.nl
W: www.emocare.nl

Bezoekadres
Weert 78
6231 SB Meerssen (Weert)

Bereikbaarheid
EMOCARE is eenvoudig bereikbaar per fiets of auto. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig (volgen bordjes parkeren bezoekers).

EMOCARE is per openbaar vervoer bereikbaar met de trein vanaf station Maastricht-Noord of Bunde. Vanaf het station is het ca. 10 á 15 minuten lopen.

De praktijk is gelegen op de 2e verdieping (zolder) in de villa van de voormalige papierfabriek te Meerssen. Deze is bereikbaar via poort 4.

Volg via de bezoekers parkeerplaats de bewegwijzering naar het eerste gebouw, ingang aan de ommezijde (via de trapjes, niet de brandtrap). De wachtruimte bevindt zich op de 2e verdieping.

Wachtlijst
Wegens drukte is er op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten. De wachttijd bedraagt ca. 4 maanden. Je naam kan genoteerd worden, zodat ik contact met je kan opnemen als er een plekje vrij komt. In de tussentijd bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de groepsbijeenkomsten, workshops, trainingen of retreats.

Afspraak maken?
KLIK HIER om direct online een afspraak in te plannen. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9u en 15u.

Vergoeding
Er zijn verschillende mogelijkheden om in aanmerking te komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van de behandelingen bij EMOCARE. KLIK HIER voor meer informatie.

Minder validen
De praktijk is helaas niet goed toegankelijk voor minder validen. Wil je graag een afspraak plannen, maar ben je niet of minder goed ter been, neem dan even contact met mij op zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Nieuwsbrief
Naast individuele behandeling biedt EMOCARE ook groepsbijeenkomsten, workshops, trainingen of retreats. Wil je op de hoogte blijven KLIK HIER om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Registraties
KvK: 65026985
BTW: NL001824087B55
CAT-vergoedbaar therapeut
SKJ geregistreerd jeugdprofessional
CRKBO geregistreerd docent
Association for IEMT practitioners