CONTACT

Wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op. Ik geef graag antwoord op je vragen.

Contactgevens
T: 06 – 475 681 00
E: info@emocare.nl
W: www.emocare.nl

Bezoekadres
Weert 78 (Poort 4)
6231 SB Meerssen

Bereikbaarheid
EMOCARE is eenvoudig bereikbaar per fiets of auto. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig (volgen bordjes parkeren bezoekers).

EMOCARE is per openbaar vervoer bereikbaar met de trein vanaf station Maastricht-Noord of Bunde. Vanaf het station is het ca. 10 á 15 minuten lopen.

De praktijk is gelegen op de 2e verdieping (zolder) in de villa van de voormalige papierfabriek te Meerssen. Deze is bereikbaar via poort 4.

Volg via de bezoekers parkeerplaats de bewegwijzering naar het eerste gebouw, ingang aan de ommezijde (via de trapjes, niet de brandtrap). De wachtruimte bevindt zich op de 2e verdieping.

Minder validen
De praktijk is helaas niet goed toegankelijk voor minder validen. Wil je graag een afspraak plannen, maar ben je niet of minder goed ter been, neem dan even contact met mij op zodat we samen kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Afspraak maken
Wegens drukte is er op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten. De wachttijd bedraagt ca. 4 maanden. KLIK HIER voor meer informatie.

Tarieven
Voor meer informatie over tarieven, KLIK HIER.

Vergoeding
Er zijn verschillende mogelijkheden om in aanmerking te komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van de behandelingen bij EMOCARE. KLIK HIER voor meer informatie.

Nieuwsbrief
Naast individuele behandeling biedt EMOCARE ook groepsbijeenkomsten; cirkels, workshops, trainingen of retreats. Wil je op de hoogte blijven, KLIK HIER om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Registraties
KvK: 65026985
BTW: NL001824087B55
CAT-vergoedbaar therapeut
Klacht- en tuchtrecht GAT
Association for IEMT practitioners