CONTACT

EMOCARE is een praktijk voor Traumatherapie en Zelfrealisatie. Zij stelt zich tot doel om met de opgedane kennis en ervaring haar cliënten meer regie over de eigen gezondheid en leven te geven. Focus ligt op het manifesteren van ieders zelfbewustzijn door middel van traumatherapie en transformatief coachen.

EMOCARE richt zich op de biologische processen én de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte, herstel, genezing én verandering. Hierbij maakt zij dankbaar gebruik van de kennis op het gebied van de relatie het tussen biochemisch en energetisch functioneren van het lichaam. Zij integreert de kennis op het gebied van psychologie, neurologie, ontwikkelingspsychopathologie, interpersoonlijke neurobiologie, mindfulness, energetische natuurgeneeskunde, hypnose én kwantumfysica.

Behandeling heeft tot doel om in korte tijd op een holistische wijze het (zelf)bewustzijn te vergroten en anderen te helpen het potentieel te ontwikkelen waarmee ze geboren zijn, zodat ze de meest authentieke versie van zichzelf kunnen zijn en het leven (weer) kunnen (be)leven zoals het bedoeld is. Gezond, gelukkig, vitaal en vervuld!

Essentie is het bewust worden en loslaten van (oude) patronen, stress, spanning en trauma én het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde, zodat lichaam en geest (weer) evenwichtig kunnen functioneren en de levensenergie vrij kan stromen.


CONTACT

Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een email of neem op werkdagen telefonisch contact op met EMOCARE. Wegens drukte in de praktijk kan het zijn dat een reactie c.q. afspraak even op zich laat wachten.

Telefoon: 06 – 475 681 00
Email: info@emocare.nl