TESTIMONIALS

Lees hieronder enkele ervaringen van de mensen die jou bij EMOCARE zijn voor gegaan…

Healing Cirkel Breath & Release

♡ Ik heb mij nog nooit zo geliefd gevoeld als vandaag bij jullie. Een hele mooie ervaring. Ik moest eerst over een bepaalde schaamte heenkomen, maar kon erna loslaten. Het was heerlijk, bevrijdend en het geeft hoop.

~ Carina
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Ik sta versteld dat ik me heb kunnen overgeven aan mijn lichaam, aan het proces. Ik voelde me heel veilig en ben dankbaar voor wat ik heb mogen loslaten.
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Het was een mooie ervaring. Wat zijn jullie kundig en zo professioneel. Jullie zijn goede spaceholders. Voelde me gedragen en ik durfde meer te geven dan bij andere ademsessies. Heel dankbaar!
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Dankjewel voor jullie zachtheid, vertrouwen en veiligheid!
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Ik ben nog steeds na aan het genieten van zondag. Als ik terug denk aan de cacao ceremonie denk ik, is dat echt gebeurd? Ook voel ik aan mezelf meer levensenergie. Meer motivatie om dingen te ondernemen. En assertiviteit. Ik kan sneller schakelen op momenten en ben sneller met een reactie geven. 
Ook voel ik me meer ontspannen bij mijn dochter en speelser. Minder serieus. Ik doe een volgende keer graag weer mee.

~ Annika
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Dankbaar voor deze bijzondere reis!
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Lieve mooie, prachtige, krachtige Pomme & Maud. Ook vandaag weer 1000x dank voor de zachte, veilige bedding en ondersteuning zodat ik me helemaal vrij en veilig voel om mijn proces in te mogen en kunnen duiken en vandaag daardoor ook mijn "nee" heb kunnen voelen. De "ja" kan er in volheid zijn, wanneer de "nee" er ook mag en kan zijn in mij. 

~ Claudia
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Ik heb een hele reis gemaakt met betekenisvolle mensen in mijn leven. Tijdens het ademen tintelde en trilde ik inwendig over heel mijn lijf. Ik voelde me ontzettend zwaar & licht tegelijk. Kon zelfs een moment vliegen. Boeiend om niet de behoefte te voelen om "te weten", maar gewoon te beleven waardoor er ruimte kwam. Ik heb voel LIEFDE - VERSTILLING - ZACHTHEID.

~ Christine
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Ik heb weer zin om het leven te dansen, te bewegen. Ik voel meer kracht en rust. 

Enorm fijne en veilige bedding en de muziek perfect ondersteunend.

Ik vind jullie super afgestemd. Heel aaawezig, maar ook niet!

Heel veel dank!

~ Sander
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Ik voelde me gedragen tijdens deze reis en ervaar nu een diepere connectie met mijn lichaam.
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Dankjewel voor deze intense beleving en jullie goede en liefdevolle zorgen. Dankzij jullie kwam ik echt tot rust, kreeg ik mooie inzichten over mijzelf en mijn omgeving en ervaarde ik hoe het was om conditioneringen los te laten. Fijn om dit te voelen!
Healing Cirkel Breath & Release

♡ Ik was van te voren bang dat ik in een groep niet genoeg durfde los te laten. Het was heel bijzonder te ervaren hoe dit als vanzelf is gegaan dankzij jullie begeleiding. 

Woestijn Retreat Sinaï 2023

♡ Het was altijd al mijn wens om de Sinaï te beleven. Ik hoopte dat deze retreat me meer rust in mezelf zou brengen, maar het bracht me zoveel meer. Innerlijke rust, gedragen gevoel, vertrouwen in mijn lijf, vertrouwen in het leven, in reizen, opnieuw ontzag voor de natuur, de volheid van de leegte leren voelen. 

Het was inspirerend om samen met de Bedoeïenen te reizen, hun ritme te mogen ervaren, hun gastvrijheid, zachtmoedigheid en zorgzaamheid. Fijn om gedragen te worden door mijn kameel. Fijn om daarmee verbonden te zijn. Het slapen was fantastisch zo in de buitenlucht onder de sterren. Het eten was elke keer weer een feestje. Pure smaken, eerlijk en zo smaakvol!

Ik vond de opbouw en de uitvoering en de begeleiding van de sessies heel kloppend, goed op maat en afgestemd. Pomme is zeer deskundig en weet een veilige setting te creëren waarin je een innerlijke reis gaat maken. Waarin je je mag bevrijden van dat wat je niet (meer) dient en bent. Ze is zeer toegewijd aan jouw proces, aan dat wat op dat moment zich aandient tijdens de oefeningen, aan dat wat losgelaten wilt worden. Als alle therapeuten zouden werken zoals Pomme…

~ Angela
Woestijn Retreat Sinaï 2023

♡ Ik kwam de advertentie tegen op FB en alles schreeuwde in mij: DOEN. 

Flabbergasting, mesmerizing, awed zijn de woorden die enigszins de lading dekken van deze retreat. 

De reis door de woestijn was erg indrukwekkend. Het kleurenspel van de bergen en de vlaktes, De kracht die het uitstraalt. De bijzondere gastvrijheid van de Bedoeïenen. De betovering van de oases. Het simpele maar verrukkelijke eten. Het slapen onder de sterrenhemel. De vertraging en de verstilling. Dit alles heeft op mij een hele diepe indruk gemaakt. Nietig en dankbaarheid zijn de woorden die bij mij blijven hangen.

Het verblijf aan zee was er een om nooit meer te vergeten. De geweldige zonsopkomst. De mooie sessies. 3x per dag heerlijk eten. Slapen in een tentje 20 meter van de branding met een uitzicht waar je U tegen zegt. Snorkelen tussen het mooiste koraal en duizenden vissen. De rust. De alleenheid maar niet de eenzaamheid. 

De retreat heeft me op zoveel verschillende levels iets opgeleverd, daar kan ik pagina's vol over schrijven. De verschillende sessies hebben me nieuwsgierig gemaakt naar meer. Het was voortdurend buiten mijn comfortzone maar geweldig om te mogen ervaren. 

Bij Pomme moet ik denken aan een Akela. Hoe zij tussen de groep beweegt. Alles in de gaten houdend heel subtiel en op de achtergrond, maar heel goed zichtbaar. De rust en kalmte die ze uitstraalt is super. Het begeleiden van de sessies doet ze met grote professionaliteit. Ze creëerde een veilige omgeving die voor mij zo belangrijk is. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Zachtheid is een woord dat me bijblijft als ik aan Pomme denk. De samenwerking met Angie is een match made in heaven. Ik zou zonder na te denken zo weer meegaan. En als geluk is af te meten aan dankbaarheid dan was ik daar wel de gelukkigste man van de hele wereld.

Alles is een keuze. كل شيء اختيار

~ Arachon
Woestijn Retreat Sinaï 2023

♡ Dankjewel voor deze once in a lifetime opportunity!!! Het was on-ver-ge-te-lijk!!!

De retreat heeft ertoe bijgedragen dat ik zowel mijn innerlijke maar ook mijn uiterlijke wereld(kennis) verruimd heb. Ik was verrast over het feit dat de Sinaï woestijn je biedt wat je nodig hebt!

Op de één of andere manier was het aanbod zodanig afgestemd op onze behoeften en voldeed het voor mij dan ook perfect aan de verwachtingen.

Het heeft me gebracht: zelfzekerheid, het gevoel en de bevestiging dat ik mijn eigen weg kan/mag gaan en mijn gevoel voor avontuur/stoere activiteiten werd opnieuw aangewakkerd, alsook het gevoel mezelf meer voorop te willen zetten alvorens steeds de zorg voor anderen te dragen.

Pomme is de perfecte persoon om je te helpen groeien, die steeds voor een veilige bedding zorgt en perfect aanvoelt wat jij nodig hebt. Iemand die heel veel wijsheid in pacht heeft en bovenal een gevoelsmens is! Ook al kan ze laten uitschijnen dat het programma organisch gegroeid is, alles is netjes gestructureerd en professioneel opgebouwd. Bovendien is het ook nog eens een superlieve schat die ook in mijn hartje een speciaal plekje heeft!

De Bedoeïenen neem ik mee in mijn hart en mijn liefde voor de kamelen (dromedarissen) is er eveneens ontstaan. Hun gekke geluiden, de talloze eetpauzes, de kadans waarmee ze door de woestijn trekken, enz. Het eten van de Bedoeïenen dat in de woestijn werd bereid was overheerlijk, ik heb er enorm van genoten: van de smaken, van de bereidingswijze, de presentatie... En slapen onder een zichtbare sterrenhemel, zelfs Mars opgemerkt, welke mens kan daar nu niet van genieten???

En dan de zee!!! Het was voor mij de eerste keer dat ik in zulk een mooie, kleurrijke onderwaterwereld terecht kwam met Nemo, papegaaivissen, allerhande gestreepte en gekleurde vissen, de pijlstaartrog die onder mij zwom, het prachtige koraal,... Alleen jammer dat ik de schildpad niet gespot heb maar dat heb ik dan nog tegoed voor een volgende keer. 

Kortom: een ervaring die mij tot op mijn 80ste of langer zal bijblijven...

~ Maartje
Woestijn Retreat Sinaï 2023

♡ Dankjewel! 

Dit was voor mij een heel relaxed en soms uitdagende week met een afwisselend programma. Mooi om in de avond te verbinden en verder op mezelf te zijn. 

De detox van digitale apparatuur, alcohol en suiker hebben me goed gedaan. 

Een hele mooie herinnering die ik nooit meer vergeet

~ Saskia

Workshop Body De-armouring

♡ In een woord wahw, indrukwekkend hoe intelligent ons lichaam is. Voor mij hebben zich weer weer meerdere deuren geopend. En de nieuwsgierigheid is gewekt naar meer. IK BEN JE DANKBAAR 😍

~ Jolanda
Workshop Body De-armouring

♡ Wat ik merk is dat het lichaam mijn ervaringen via dromen aan het vertalen is. Mijn zelf/zijn heeft meer rust en ik kan beter afstemmen op mijn lichaam, wat ook positief is voor mijn brein. 

Pomme, en jij hebt een ongelofelijk gevoel. Soms onvoorstelbaar hoeveel jij voelt en weet, met daarbij de wijsheid die in jou zit en je ook uitstraalt. Je hebt oprechte aandacht voor het lichaam, geest, ziel en dat helpt iedereen waar jij mee mag werken.

~ Jos
Workshop Body De-armouring

♡ Ik geloof in lichaamsgericht werk en hoe diep dit zit geworteld in zo veel lagen van ons bestaan, niet met woorden uit te drukken.

Deze workshop heeft mij geleerd opnieuw ook te luisteren naar mijn eigen lichaam en grenzen en mezelf te kunnen reguleren en niet gevoel te hebben vreemd of anders te zijn. Het heeft verrijking, verbondenheid en heelheid in mijn zijn gebracht.

Ik vond het fijn dat er een goede balans zat tussen kennis/theorie en kunnen ervaren.

Heerlijk dat jij het belang zo duidelijk neerzette en dat we daarmee ook met het lichaam aan de slag gingen. 

Voor mij voelde het als thuiskomen en viel er veel op zijn plek en in het ervaren heb ik ook echt veel mogen voelen. 

Op zoek naar meer rust en diepere lagen van ontspanning kwam er op celniveau heel veel los. Jouw aanrakingen waren elektrisch.
De bedding voelde voor mij veilig.

~ Margôt

Workshop Body De-armouring

♡ Woorden zijn nauwelijks te vinden om deze bijzondere dag en ervaring - die op een warme liefdevolle, zachte en zeer deskundige manier werd begeleid - te omschrijven. Het dient simpelweg ervaren en gevoeld te worden.

Het was een dag vol verbondenheid met ons mooie zelf en een prachtige groep bijzonder mooie mensen. 

Een leerzame dag, die kort, helder en duidelijk werd onderbouwd vanuit een klein stukje theorie, maar vooral vanuit ervaring werd beleefd. 

Een dag waarin veel bloot kwam te liggen, gevoeld en (aan)geraakt is in de ruimste zin van het woord, zowel in geven als in het ontvangen. Rauw en puur.

Een dag waar veel mooie inzichten uit voortkwamen en absoluut een uitnodiging is om verder te gaan verkennen en onderzoeken.

Een dag die nog behoorlijk door heeft gewerkt en veel in beweging heeft gezet en nog.

Een ervaring die mij vooral liet en laat voelen dat hetgeen jij aan kennis in deze introductie workshop deelt, echt is wat nu zo nodig is.

Dankbaar voor deze waardevolle dag.

~ Diana
Workshop Body De-armouring

♡ Ik weet vanuit mijn werk en studie dat betekenisvolle ervaringen (negatief en positief) tot aannames en overtuigingen kunnen leiden die niet altijd hoeven op te gaan (vaak niet). Het erover praten helpt voor een deel. Maar sommige aannames zijn onbewust zo hardnekkig verankerd dat we er met de ratio niet meer bij kunnen komen. En die aannames wekken emoties op die vast gaan zitten in ons lichaam. We kunnen er danig door vastlopen. Veel mensen realiseren zich dat amper dat ze vol blokkades zitten. De-armouring leek me een heel heilzame oplossing. Ik wilde het ontdekken. Ik was totaal verbaasd over wat mogelijk was. Ik had deze dag niet willen missen. Ik denk er nu nog steeds over na. Ik ben enorm geïnspireerd en wil hier meer over leren en ondervinden. 

Ik voelde zelf pas effect toen ik thuis was. Ik zelf voelde me ''savonds 'uitgeschakeld'. Daarna veel hoofdpijn gehad. Het lijkt of ik nu, 1 dag later, vrijer en dieper kan ademen. Iedereen zou hier kennis mee moeten maken. Het zou normaal en vanzelfsprekend moeten worden om de-armouring te doen zoals de jaarlijkse tandarts controle. De maatschappij zal er gezonder, respectvoller en welvarender door worden.

~ Susanne
Workshop Body De-armouring

♡ Deze kennis zou men al vroeg op scholen en universiteiten moeten onderrichten, dan zou de maatschappij veel meer in balans komen en oorlogen tot het verleden behoren. Misschien kabinet Rutte een workshop aanbieden?! Zonder dollen... dit is waar de wereld meer van nodig heeft!

Ik kijk terug op een bijzondere dag waarbij in een rustig tempo uitleg werd gegeven over de de theorie en praktijkoefeningen 
om vervolgens in een veilige setting te kunnen oefenen en ervaren.

Alles mocht er gewoon zijn, niets is verkeerd om te ervaren en of te uiten. En dat was zeer bevrijdend!

~ Marion
Workshop Body De-armouring

♡ Ik ben dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen en dat ik van jou nieuwe dingen mag leren. Deze workshop heeft me vooral nieuwe inzichten gegeven en een YES! in me aangewakkerd. Ik wil hier meer over leren en dit zelf gaan toepassen. Wat ik tegen iedereen zou willen zeggen is: wees nieuwsgierig en ga zonder verwachting ervaren wat je lijf je wilt vertellen. Je kunt meer dan jezelf denkt.

~ Emma
Workshop Body De-armouring

♡ Ik heb aardig wat ervaring met Trauma Healing, zowel als ontvanger als als gever. Vooral ook energiewerk.
Maar ik vind Body De-armouring echt magie!

Dat je met zo weinig handelingen puur vanuit intentie, de aanwijzingen volgt van degene die ontvangt.
Wat er dan kan gebeuren! Hoe dit echt tot in de kern gaat! Een samenspel in vertrouwen, overgave, pure Liefde.

Op deze manier met de toestemming en steeds overleg, is het volkomen veilig.
En het is licht, ook al kunnen zich diepe ontladingen voordoen.
Die ruimte wordt daarvoor gemaakt. Maar absoluut zonder druk of dat er iets zou moeten.

Deskundig en liefdevol heeft Pomme deze workshop aangeboden met een zeer goede opbouw waardoor er alle ruimte was voor zowel weerstand en grenzen, als overgave en vertrouwen.

Op het einde zagen we er allemaal zacht en stralend uit. Er was n bijzondere verbondenheid ontstaan tussen mensen waarvan vrijwel iedereen elkaar nog niet ontmoet had. 

Ik heb op deze fijne plek met buiten een mooie lunch, een heerlijke en opnieuw verrassende dag gehad.

Deze dag en ervaringen - zowel als ontvanger en als gever - hebben mij bevestigd dat ik hiermee verder wil.

~ Daniella