NEW YEAR GATHERING

NEW YEAR GATHERING 2024
Een bijzondere gelegenheid om samen te komen, te vertragen, te verbinden en te reflecteren op het afgelopen jaar, alsook intenties te zetten voor het nieuwe jaar.
5 JANUARI 2024Gun jezelf een moment van rust na alle drukte van de feestdagen. Een moment om te ontspannen, te bezinnen en om – ondersteunt door de kracht van de elementen – het oude jaar te eren en het nieuwe jaar te verwelkomen: 2024

We starten de gathering met een openingsceremonie. Daarna zullen we gezamenlijk eten. De bedoeling is dat iedereen iets lekkers te eten en te drinken meeneemt om te delen (potluck).

Na het eten vervolgen wij ons samenzijn en creëren samen een ruimte waarin jij in liefde en met aandacht stil kan staan bij wat er in je leeft. Zijn er dingen in je leven die je achter je wilt laten? Zijn er dingen in je leven die je uit wilt nodigen? Waar ben je dankbaar voor?

Lichaamswerk zoals beweging, aanraking, ademhaling, klank, alsook meditatie, visualisatie, muziek en een overgangsritueel ondersteunen dit proces. Samen proosten we op een nieuw licht- en hoopvol jaar!

Tijdens deze ceremonie maken we gebruik van de kracht van de groep; de cirkel. Samenzitten in een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. De cirkel is het symbool van eenheid, verbinding en perfectie. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijkwaardigheid.

Het beloofd een warm samenzijn van delen, lachen, bewegen, aanraken, vasthouden, loslaten, rusten, stilte, viering. Ervaring is niet nodig. Je bent helemaal welkom zoals je bent.


Praktische informatie

Datum: 5 januari 2024

Maximaal aantal deelnemers: 20

Deuren open: 17.00
Openingsceremonie: 17.30
Potluck: 18.30 – 19.30
Gathering: 19.30 – 22.00
Deuren sluiten: 22.30

Locatie: Weert 78, 6231 SB Meerssen (Weert)

Investering: Jouw investering voor dit warme samenzijn bedraagt € 24,-

Aanmelden
Stuur een mailtje naar info@emocare.nl of koop een ticket via Hipsy
Na ontvangst van betaling is jouw plekje definitief.

Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl

Annuleringsvoorwaarden
Wil je na aanmelding annuleren dan kan dit met de volgende voorwaarden:
Tot 2 maanden voor event: totale bedrag minus 10% administratiekosten
Tot 6 weken voor event: 75% refund van totale bedrag
Tot 4 weken voor event: 50% refund van totale bedrag
Tot 2 weken voor event: 25% refund van totale bedrag
0-2 weken voor event: geen refund, tenzij anders overeen gekomen