WOMEN GATHERING

VROUWENCIRKEL
Met filmvertoning van SMOKE SAUNA SISTERHOOD
21 februari 2024Eeuwenlang kwamen vrouwen samen om het medicijn van “Sisterhood” te delen. Het is de wens om met deze gathering dit gebruik te eren.

In de schaduw van de nieuwe volle maan creëren Pomme Termond & Claudia Rovers deze avond een bijzondere vrouwencirkel. Een plek waar jij de ruimte krijgt om in veiligheid en vertrouwen aanwezig te zijn. Een plek die uitnodigt om jezelf én andere vrouwen te ontmoeten. Voorbij dagelijkse verplichtingen, verwachtingen en conditioneringen.

De eigenschap van een cirkel is dat er geen onder en boven is, geen top en geen down. Geen goed en geen slecht. Iedereen in de cirkel is gelijkwaardig aan elkaar. Iedere vrouw heeft haar eigen kracht, haar eigen wijsheid, haar eigen weten, haar eigen ervaring en haar eigen passie in te brengen.

We zullen deze avond samen stilstaan bij de energie van de nieuwe maan, die ons vraagt losse eindjes aan elkaar te knopen en af te rekenen met “unfinished business”. Deze periode spoort ons aan om verandering aan te brengen en nieuwe keuzes te maken, die in lijn liggen met wie jij NU bent.

We verbinden, we delen, lachen, huilen, helen. We bewegen, raken aan, houden vast, laten los, zingen, dansen en rusten. We zijn met alles wat aanwezig is, gezien, gevoeld of gehoord wil worden.

We sluiten de avond af met een bijzondere filmvertoning van de prachtige docu-film Smoke Sauna Sisterhood.

Smoke Sauna Sisterhood brengt een prachtige traditie tot leven en laat zien hoe de rooksauna eeuwenlang de plek was waar vrouwen hun kinderen baarden. Tegenwoordig is het geworden tot een veilige plek om verhalen, ervaringen, problemen en grappige anekdotes te delen en zo zusterschap te smeden. Op inspirerende wijze wordt in beeld gebracht hoe – in de hitte van de sauna en middels rituelen en een luisterend oor – vrouwen hun pijn al zwetend transformeren en bouwen aan een stevig fundament als hoedsters van de aarde.

Kom je ook? Een warm welkom voor jou mooie vrouw!


Praktische informatie

Datum: 21 februari 2024

Deuren open: 18.45
Openingsceremonie: 19.00
Slotceremonie: 22.00

Locatie: Weert 78, 6231 SB Meerssen (Weert)

Investering: Jouw investering voor dit warme samenzijn bedraagt € 24,-

Aanmelden
Stuur een mailtje naar info@emocare.nl of koop een ticket via Hipsy
Na ontvangst van betaling is jouw plekje definitief.

Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl

Annuleringsvoorwaarden
Wil je na aanmelding annuleren dan kan dit met de volgende voorwaarden:
Tot 2 maanden voor event: totale bedrag minus 10% administratiekosten
Tot 6 weken voor event: 75% refund van totale bedrag
Tot 4 weken voor event: 50% refund van totale bedrag
Tot 2 weken voor event: 25% refund van totale bedrag
0-2 weken voor event: geen refund, tenzij anders overeen gekomen