VROUWEN RETREAT BELGIË

VOLUIT VROUW ZIJN
3-daagse transformerende vrouwen retreat BELGIË
9 t/m 11 juni 2023

Een retreat voor iedere vrouw die wil thuiskomen in haar sensualiteit. Vanuit zachtheid haar lijf wil bewonen en in liefde haar leven voluit wil (be)leven.

Samen duiken we diep “into our feminine”.

Een bijzondere ervaring van verbinding, verandering en heling, alsook van ceremonie en viering, waardoor jij het leven (weer) kunt voelen en ervaren.
Het lichaam als basis

Wij geloven in de transformerende kracht van vrouwen onder elkaar!

Voluit Vrouw Zijn brengt eeuwenoude wijsheden en hedendaagse wetenschap samen in een ervarings- oftewel lichaamsgericht programma.

Kennis op het gebied van de psychologie, lichaamsgerichte psychotherapie, trauma-, hechting- en ontwikkelingstheorie, affectieve en interpersoonlijke neurobiologie, mindfulness, energetische geneeskunde, hypnose, kwantumfysica, tantra, yoga, meditatie worden vertaald naar eenvoudige zachte uitnodigingen, impulsen, oefeningen en praktische handvatten.

Beweging, dans, aanraking, meditatie, stem- en ademwerk, visualisatie, tantrische oefeningen, Womb- & Yoni-healing, ceremonie, rituelen en stilte helpen je de verbinding met je vrouwelijke essentie te verdiepen.

Krachtige (vrouwelijke) oefeningen nodigen je uit (nog beter) voor jezelf te zorgen, jezelf te omarmen en lief te hebben, zodat jij je stralende, krachtige, levendige en authentieke zelf kunt zijn en blijven in de bijzondere tijd waarin we leven.

Liefdevol houden we vast en laten dankbaar los wat onze natuurlijke stroom van levensenergie en lichaamswijsheid belemmert, zodat jij (nog beter) naar je innerlijke stem kunt luisteren en je zielsmissie kunt leven.


Thuiskomen in je Vrouw-Zijn

Voor vrouwen zijn specifiek het bekkengebied en de Yoni een plek waar stress, spanning, trauma, schaamte, schuld en (familie)patronen zich vastzetten. Naast de-armouring van het lichaam, maken Womb- & Yoni healing dan ook deel uit van deze retreat. Dit gebied is namelijk de basis van onze levenskracht en creatieve stroom. Het is de heilige plek waar de vrouwelijke energie het sterkst is. Een plek van wijsheid en kracht, creatie en geboorte van leven.  

De andere vrouwen zijn je spiegels en vormen je bedding. Je leert met, door en van hen. Je ontdekt dat je niet alleen staat in de moeilijkheden die je soms ervaart. Ze juichen je toe in de stappen die je zet. Ze steunen je op lastige momenten. Ze laten je zien waar je nog dieper kunt zakken en waar je verantwoordelijkheid hebt genomen of nog mag nemen.

De andere vrouwen brengen je in contact met jouw onzekerheden, angsten, verlangens, grenzen en behoeften. Geven je de ruimte om jouw persoonlijke “uitdagingen” te delen, door te werken, en te experimenteren met nieuw gedrag, zodat je positieve ervaringen op kunt doen. En bovenal voeden ze je verlangen, liefde en verbinding met het vrouwelijke in jezelf.

Daarin kunnen ontspannen, welkom zijn zoals je bent, met wat er in jou leeft is een prachtige bedding om te groeien en met andere ogen te kijken naar jezelf en wereld om je heen. We cultiveren heartfulness en ondersteunen posttraumatische groei.

Kortom alle elementen die bijdragen aan het herstellen van de verbinding met jezelf, je vrouw-zijn én je vrouwenlichaam als een plek waar jij je vitaal, verbonden, krachtig en veilig kunt voelen.


Wat levert Voluit Vrouw Zijn je op?

Heel veel! In 3 dagen maak je een ware transformatie door.

Je stapt uit je hoofd en krijgt een nieuwe relatie met je lichaam en jouw vrouwelijke bron van wijsheid die ligt opgeslagen in jouw bekken, baarmoeder en zachte krachtige hart.

Je leert op een diepere laag te luisteren naar jouw essentie, je ware zelf. Je snapt je behoeftes en gevoelens beter. Weet beter wat je zelf nodig hebt. Wat je wel of juist niet wilt.

Je bent niet bang om je kwetsbaar op te stellen. Je geeft je grenzen duidelijk aan en weet hoe je je eigen energie kan bewaken. Dit alles maakt dat je meer ruimte, liefde, zachtheid en openheid ervaart. In jezelf én naar anderen.

Je (her)ontdekt je vrouwelijkheid, je sensualiteit, je seksualiteit en leert ten volle genieten van wat je zintuigen je vertellen. Door die verandering ga je anders met jezelf om.  Je bent gelukkiger met jezelf, zowel met je uiterlijk als met je innerlijk.

Doordat je meer in verbinding met jezelf leeft, krijg je ook meer lef. Je weet namelijk wie je bent, wat je wilt en welke plaats je inneemt in de wereld. Je durft jezelf te laten zien en horen. Je authentieke, stralende, zelfbewuste en energieke zelf te zijn. De gevolgen daarvan zijn groots.

Levenskracht, levensvreugde, levensgeluk en passie krijgen weer een plek in jouw leven!


Voor wie?

Voluit Vrouw Zijn is voor elke vrouw die er naar verlangt om voluit te leven.

Voor vrouwen die:

– Verlangen naar meer verbinding met zichzelf; uit het hoofd in het lijf;
– Het lastig vinden om bij zichzelf te blijven in contact met anderen;
– Hun grenzen helder willen voelen en aangeven;
– Beter voor zichzelf willen zorgen of opkomen;
– Voelen dat het tijd is zichzelf meer op waarde te schatten, hun zelfvertrouwen en eigenwaarde willen vergroten;
– Zichzelf wensen te voeden vanuit zelfliefde;
– Ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt en hun gevoel van veiligheid, vertrouwen en zelfregie willen herstellen;
– Klaar zijn om angst, stress, spanning en trauma op alle niveaus los te laten en patronen te doorbreken;
– De wijsheid van hun lichaam willen aanspreken en benutten;
– (h)erkenning willen delen met vrouwen en het vrouw-zijn willen vieren;
– Het contact met hun vrouwelijkheid willen verdiepen, omarmen en belichamen;
– Verlangen naar meer verbondenheid of intimiteit in hun leven;
– Meer plezier, vreugde en sensualiteit willen ervaren;
– Hun seksualiteit, vitaliteit, levenslust en zelfliefde willen ontwaken;
– De gevoeligheid in hun yoni willen vergroten en blokkades willen loslaten;
– Schaamte en schuldgevoelens rondom seksualiteit willen loslaten;
– In overgave willen leven;
– Meer rust, balans en helderheid willen ervaren;
– Op vele vlakken in hun leven willen openstaan voor ontvangen en durven vragen;
– Meer willen sprankelen en stralen, van binnen naar buiten;
– Verlangen naar alignment met hun natuurlijke stroom en het leven;
– De balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie willen herstellen;
– Zich midden in een persoonlijke transitie bevinden en verlangen naar steun.


Praktische informatie

Data
Vrijdagmiddag 9 juni 15.00 tot en met zondagavond 11 juni 18.00

Locatie
Chateau Cortils, Chemin de Cortils, 4670 Blégny, België

Investering
€495,- vrijgesteld van btw voor particulieren (voor organisaties hanteren wij een ander tarief) inclusief programma, maaltijden, snacks & thee, overnachting.

Aanmelden
Stuur een mailtje naar info@emocare.nl
Na ontvangst van de aanbetaling is jouw plekje in de retreat definitief.

Vergoeding
Voluit Vrouw Zijn komt voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket. Neem voor meer informatie contact op.

Speciaal aanbod
Meld je aan voor het Vrouwenretreat Voluit Vrouw Zijn & de Vrouwengroep Vrouwenkracht óf Introductie Body-de-armouring óf Feminine Touch en ontvang €50,- korting.

Contra-indicaties
Voluit Vrouw Zijn is geen vervanging van therapie. Let op: deelname is NIET geschikt als er sprake is van actief trauma, psychose, verslavingsproblematiek, ernstige psychische of lichamelijke ziekten, of zenuw gerelateerde problemen zoals epilepsie, fibromyalgie. Neem contact met mij op als je twijfelt over een van de bovenstaande of andere indicaties.

Goed om te weten
– Deze retreat is voor “women only”.
– We werken op de grond. Je steunt dus veel op je knieën.
– Maak je agenda leeg in de dagen na de retreat. Gun jezelf de tijd en rust om te integreren. Zo haal je het meeste uit deze retreat.


Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl

Wil je na aanmelding annuleren dan kan dit met de volgende voorwaarden:
2 of meer maanden van te voren: 100% refund
1-2 maanden van te voren: 75% refund
0-4 weken van te voren: 50% refund
Geef jij jouw plekje aan iemand anders: 90% refund