VROUWEN RETREAT BELGIË

3-daagse VROUWENRETREAT

REMEMBER!

BLEGNY – BELGIË
9 t/m 11 juni 2023

Voelen – Voeden – Verzachten – Verbinden – VerrijkenMet een warm hart nodig ik jou, mooie vrouw, uit voor een bijzondere retreat in het prachtige Chateau Cortils.

Een retreat voor iedere vrouw die er naar verlangt thuis te komen bij haar eigen vrouwelijke natuur, vanuit zachtheid haar lijf wil bewonen, het contact met buik- en bekkengebied wil herstellen en in liefde haar leven voluit wil (be)leven.

Samen duiken we dit weekend diep “into our feminine” zodat jij je weer gaat herinneren.

REMEMBER!
Een bijzondere ervaring van voelen, voeden, verzachten, verbinden, verrijken, alsook van ceremonie en viering!

Vrij, speels, sensueel en krachtig.REMEMBER!

Eeuwenlang kwamen vrouwen samen om het medicijn van “Sisterhood” te delen. Deze retreat is het antwoord op het verlangen dat klopt in mijn hart om deze aangeboren behoefte te eren, want…

Jij bent hier. Ik ben hier. Wij zijn hier. Als mens, als vrouw, als vrouwen. Geboren op Moeder Aarde. Vraag jij je ook wel eens af waarom je hier bent? Wat je hier eigenlijk kwam doen?

Ik geloof dat we hier zijn met een reden. Onze eigen unieke reden, alsook een eigen proces, taak en “leerweg”.

Wat we met elkaar gemeen hebben is dat we allemaal de kennis, vaardigheden en wijsheid van vele levens meebrengen. Tegelijkertijd brengen we echter ook trauma’s mee.

Trauma’s met onszelf, met anderen en eeuwenoude geloften, beloften en eden die ooit zijn afgelegd. Tevens blokkades en angsten, als imprints van onafgemaakte en onverwerkte ervaringen. Niet alleen van onszelf – van conceptie tot heden – maar ook van onze (voor)ouders.

In dit leven mogen we opnieuw ervaren, be(leven), groeien en ontwikkelen. We mogen helen van onze trauma’s zodat we onszelf kunnen terugvinden.

Zodat we ontdekken wie we zijn geworden én wie we in essentie zijn voorbij onze conditioneringen, programmeringen en trauma. Zodat we ons gaan herinneren.

Herinneren omdat we diep van binnen alles al weten.

REMEMBER!


Thuiskomen in je vrouw zijn

We zijn verbonden met onze familielijn. We zijn verbonden met de aarde, de elementen en de rijke geschiedenis van ons aardse bestaan. We zijn verbonden met het universum en de wetten buiten plaats, tijd en ruimte. We zijn verbonden met de Bron van al het leven en al wat is. En de baarmoeder is als een toegangspoort tot deze informatie…

Dit weekend duiken we samen diep “into our feminine“. We gaan op onderzoek naar de verbinding die jij hebt met jezelf. Met je lichaam, met je gevoel, met je hart, met je vrouw zijn én met je baarmoeder in het bijzonder.

Je baarmoeder is een ontvankelijk orgaan. Het is de heilige plek waar de vrouwelijke energie het sterkst is. Een plek van wijsheid en kracht, creatie en geboorte van leven. Een plek waar je toegang hebt tot alle kennis en informatie over wie jij bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen.

Stress, spanning, trauma, schaamte, schuld en (familie)patronen verminderen echter het vermogen om contact te maken met je baarmoeder. Hierdoor kun je niet putten uit het oneindige potentieel dat hier huist. In tegendeel, het leidt (onbewust) tot verlies van contact met jezelf, een verminderd gevoel van eigenwaarde en het remt je levensenergie, levensvreugde en levenskracht.

Door contact te maken met je baarmoeder en deze te bevrijden van imprints uit dit leven, andere levens en generatielijnen ga jij je weer herinneren wat het betekent om vrouw te zijn.

Je wordt je bewust(er) van wat van jou is en wat niet, laat los wat jou niet meer dient zodat je langzaam jouw eigen pure vrouwelijke kracht kunt ontdekken.

Je komt thuis bij jezelf. In je eigen lichaam. In je eigen vrouw zijn als een plek waar jij je vitaal, verbonden, krachtig en veilig kunt voelen en je leven vorm kunt gaan geven vanuit het diepste verlangen dat in jouw hart wacht.


Wat levert REMEMBER! je op?

Heel veel! In 3 dagen maak je een ware transformatie door.

REMEMBER! brengt je terug bij het vermogen tot voelen, brengt je terug naar je eigen waarheid en geeft je de kracht om vanuit authenticiteit te leven.

Je stapt uit je hoofd en krijgt een nieuwe relatie met je lichaam en jouw vrouwelijke bron van wijsheid die ligt opgeslagen in jouw bekkengebied en baarmoeder.

Je leert op een diepere laag te luisteren naar jouw essentie, je ware zelf. Je snapt je behoeftes en gevoelens beter. Weet beter wat je zelf nodig hebt. Wat je wel of juist niet wilt.

Je (her)ontdekt je vrouwelijkheid en leert ten volle genieten van wat je zintuigen je vertellen. Door die verandering ga je anders met jezelf om.  Je bent gelukkiger met jezelf, zowel met je uiterlijk als met je innerlijk.

Doordat je meer in verbinding met jezelf leeft, krijg je ook meer lef. Je weet namelijk wie je bent, wat je wilt en welke plaats je inneemt in de wereld.

Je durft jezelf te laten zien en horen. Je authentieke, stralende, zelfbewuste en energieke zelf te zijn. De gevolgen daarvan zijn groots.

De andere vrouwen zijn je spiegels en vormen je bedding.


Voor wie is REMEMBER! ?

REMEMBER! is voor elke vrouw die er naar verlangt thuis te komen bij haar eigen vrouwelijke natuur, vanuit zachtheid haar lijf wil bewonen, het contact met buik- en bekkengebied wil herstellen en in liefde haar leven voluit wil (be)leven.

Voor vrouwen die:

– Verlangen naar meer verbinding met zichzelf; uit het hoofd in het lijf;
– Het lastig vinden om bij zichzelf te blijven in contact met anderen;
– Hun grenzen helder willen voelen en aangeven;
– Beter voor zichzelf willen zorgen of opkomen;
– Voelen dat het tijd is zichzelf meer op waarde te schatten, hun zelfvertrouwen en eigenwaarde willen vergroten;
– Zichzelf wensen te voeden vanuit zelfliefde;
– Ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt en hun gevoel van veiligheid, vertrouwen en zelfregie willen herstellen;
– Klaar zijn om angst, stress, spanning en trauma op alle niveaus los te laten en patronen te doorbreken;
– De wijsheid van hun lichaam willen aanspreken en benutten;
– Trauma in hun familielijn willen helen;
– De imprints van bevallingen, abortus, miskramen of misbruik willen helen;
– (h)erkenning willen delen met vrouwen en het vrouw-zijn willen vieren;
– Het contact met hun vrouwelijkheid willen verdiepen, omarmen en belichamen;
– Verlangen naar meer verbondenheid of intimiteit in hun leven;
– Meer plezier, vreugde en sensualiteit willen ervaren;
– Hun seksualiteit, vitaliteit, levenslust en zelfliefde willen ontwaken;
– Schaamte en schuldgevoelens rondom seksualiteit willen loslaten;
– In overgave willen leven;
– Meer rust, balans en helderheid willen ervaren;
– Op vele vlakken in hun leven willen openstaan voor ontvangen en durven vragen;
– Meer willen sprankelen en stralen, van binnen naar buiten;
– Verlangen naar alignment met hun natuurlijke stroom en het leven;
– De balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie willen herstellen.


Wat kun je verwachten?

Ik geloof in de transformerende kracht van vrouwen onder elkaar!

REMEMBER! brengt eeuwenoude wijsheden en hedendaagse wetenschap samen.

Dans, beweging, stem- en ademwerk, visualisatie, meditatie, tantra, trauma release & breathwork, womb-healing, massage, de-armouring, ceremonie, rituelen, stilte en cacao.

We voelen, voeden, verzachten, verbinden, verrijken.

We delen, lachen, huilen, bewegen, raken aan, houden vast, laten los, dansen, rusten en stampen op de grond als dat nodig is.

Kennis op het gebied van de integreert kennis op het gebied van de klinische- en neuropsychologie, pre- en perinatale psychologie, psychotherapie, lichaamsgerichte therapie, hechting- en ontwikkelingstheorie, affectieve en interpersoonlijke neurobiologie, mindfulness, energetische geneeskunde, bio-energetica, hypnose, kwantumfysica, tantra, stem- en ademwerk, yoga en meditatie worden vertaald naar eenvoudige zachte uitnodigingen, impulsen, oefeningen en praktische handvatten.


Praktische informatie

Data
Vrijdagmiddag 9 juni 16.00 tot en met zondagavond 11 juni 17.00. Aankomst op vrijdag vanaf 14.30.

Locatie
Chateau Cortils, Chemin de Cortils, 4670 Blégny, België

Investering
€495,- vrijgesteld van btw voor particulieren (voor organisaties hanteren wij een ander tarief) inclusief programma, maaltijden, snacks & thee, overnachting.

Aanmelden
We brengen dit weekend bewust door met een kleine groep vrouwen. Persoonlijke aandacht en veiligheid staan voor op. Plaatsen zijn dus beperkt.

Wil je met ons mee? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl of meld je aan via deze link. Na ontvangst van de aanbetaling is jouw plekje in de retreat definitief.

REMEMBER! wordt gefaciliteerd door Pomme en Maud

Contra-indicaties
REMEMBER! is geen vervanging van therapie. Let op: deelname is NIET geschikt als er sprake is van actief trauma, psychose, verslavingsproblematiek, ernstige psychische of lichamelijke ziekten, of zenuw gerelateerde problemen zoals epilepsie. Neem contact op als je twijfelt over een van de bovenstaande of andere indicaties.

Goed om te weten
– Deze retreat is voor “women only”.
– We werken veel op de grond.
– Maak je agenda leeg in de dagen voor en na de retreat. Gun jezelf de tijd en rust om te integreren. Zo haal je het meeste uit deze retreat.

Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl

Annuleringsvoorwaarden
Wil je na aanmelding annuleren dan kan dit met de volgende voorwaarden:
2 of meer maanden van te voren: 100% refund
1-2 maanden van te voren: 75% refund
2-4 weken van te voren: 50% refund
0-2 weken van te voren: geen refund
Geef jij jouw plekje aan iemand anders: 90% refund