BEHANDELING

EMOCARE - Pomme Termond - Regenesis Therapie - Touch of MatrixEEN SNELLE EN DOELTREFFENDE OPLOSSING

Daar waar het je gezondheid betreft krijg je het krachtigste resultaat wanneer je lichamelijke, psychische én emotionele aspecten combineert.

EMOCARE richt zich op de biologische processen én de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte, herstel, genezing én verandering.

Niet enkel het ongemak, de pijn of stress, maar het “probleem achter het probleem” wordt aangepakt. Hierbij maakt zij dankbaar gebruik van de kennis op het gebied van de relatie het tussen biochemisch en energetisch functioneren van het lichaam – de energetische natuurgeneeskunde.

Behandeling heeft tot doel om in korte tijd op een holistische en natuurlijke wijze het herstellend vermogen van je lichaam te ondersteunen, je gezondheid te verbeteren en je kwaliteit van leven te bevorderen.

Essentie is het vergroten van het (zelf)bewustzijn en het ontwikkelen van vaardigheden die je gezondheid, vitaliteit en welbevinden bevorderen, je vrij en onafhankelijk maken en je veerkracht vergroten.

Meer weten over de visie van EMOCARE? Lees hier verder…


JE LICHAAM ALS GIDS

EMOCARE heeft een geheel eigen lichaamsgerichte werkwijze ontwikkeld en combineert evidence based methodieken (reguliere ggz) en interventies uit de positieve psychologie, met alternatieve behandelmethoden.

Het accent ligt op het doorbreken van patronen van chroniciteit in het onderbewuste. Dat wil zeggen het “terugsnoeien” van (onbewuste) neurale verbindingen die ons denken, voelen en doen beïnvloeden.

Wetenschappelijk gefundeerd, doeltreffend, niet belastend, veilig en met opmerkelijk goede resultaten.

Ook geschikt als complementaire behandeling, zowel preventief als ook voor herstel, genezing en verandering, voor kinderen, jeugdigen en volwassenen.

Wil je meer lezen over de behandelvormen die EMOCARE inzet? Lees hier verder…

Afhankelijk van jouw hulpvraag en persoonlijke voorkeur wordt samen een behandelvorm gekozen of worden verschillende vormen als onderdeel van een behandeling ingezet.

Het ligt natuurlijk aan het probleem, de intensiteit, complexiteit ervan en de achterliggende oorzaak er van, maar vaak al na één of enkele sessies is het lichaam weer in staat om de natuurlijke balans te herstellen, zodat herstelmechanismen en het immuunsysteem hun werk weer kunnen doen. Uiteraard is het streven van EMOCARE om zo effectief mogelijk te behandelen.


VOOR WIE?

Ben jij op zoek naar professionele hulp? Zoek je naar een ervaren en bevlogen therapeut met een holistische visie, die écht de tijd voor je neemt en zeer betrokken is? Dan ben je bij EMOCARE aan het juiste adres!

Bij EMOCARE kun je terecht voor behandeling van uiteenlopende klachten – lichamelijk, psychisch en emotioneel. Bij chronische pijn en ziekte, stress, burn-out, depressie, angst, trauma (PTSS), verlies, verslaving, psychosomatische klachten en revalidatie.

Maar ook voor het verbeteren van een ongezonde leefstijl, bij relatieproblemen, opvoedvragen, loopbaan- en levensloopvragen of wanneer je gewoon even niet lekker in je vel zit.

Daarnaast biedt EMOCARE zorg aan kinderen en jeugdigen (en hun ouders) bij psychosociale problemen, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.


JOUW BEHANDELING

Het eerste consult bestaat uit een kennismaking, anamnese en inventarisatie van jouw klachten. Samen bepalen we jouw doel – wie ben jij, wat doe jij, wat wil jij en hoe voel jij je wanneer jouw thema’s of klachten zijn opgelost?

Er wordt een veranderingsproces in gang gezet waarin gebruik wordt gemaakt van jouw eigen kwaliteiten, creativiteit en vindingrijkheid, gecombineerd met de lichaamsgerichte behandelvormen van EMOCARE.

Inzicht in de oorzaak van jouw klachten – de relatie tussen je ervaringen en je eigen voelen, denken en doen; adviezen over het veranderen van denk- en leefwijze, voeding en suppletie; tools en technieken die je helpen het zenuwstelsel in balans te brengen, te ontspannen en je energieniveau op peil te brengen, kunnen o.a. deel uit maken van de behandeling.

Omdat het streven is je binnen 3 tot 6 behandelingen verder te helpen, is jouw committent vereist. Dat wil zeggen dat je ook zelf aan de slag moet.

Je leert hoe jij het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam op bewust en onbewust niveau kunt deblokkeren. Door de onderliggende oorzaken op te lossen – oorspronkelijke en onopgeloste “ervaringen” te verwerken en los te laten –  kun je het leven (weer) gaan beleven zoals het bedoeld is.

Mijn ervaring is dat, wanneer jij (weer) leert luisteren naar de signalen van jouw lichaam en op een (meer) natuurlijke manier gaat leven, belastende factoren worden weggenomen en de energieën van het lichaam worden ondersteunt, de natuurlijke balans in jouw lichaam kan herstellen en er vaak snelle en positieve veranderingen optreden op het gebied van gezondheid, vitaliteit, geluk en welbevinden.

Ontdek hoe de magie in je leven terug komt. Niet alleen in de vorm van rust, ontspanning, gezondheid en vitaliteit, maar ook in wat je aantrekt, wat er op je pad komt en hoe je hiervan echt kunt genieten!

Lees hier de ervaringen van de mensen die jou voorgingen bij EMOCARE.