TRAUMA INTEGRATIE SUPPORT TRAJECT

TRAUMA INTEGRATIE SUPPORT TRAJECT
Herstel van de impact van STRESS & TRAUMA en verander je leven ten goede!


6 bijeenkomsten om jou te ondersteunen in je veranderings- c.q. herstelproces.
Gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring uit de praktijk, lichaamsgericht en evidence based.

De groep als spiegel, bedding en oefenpodium.– Leer eenvoudige vaardigheden om je zenuwstelsel te kalmeren en te resetten;
– Ontdek hoe je de spanning van vastgezette emoties los kunt laten uit je lichaam;
– Verwerk angst, verdriet en gevoelens van schaamte, schuld en woede;
– Overschrijf trauma gerelateerde cycli en overtuigingen.

Resultaat is dat:
– Intensiteit en frequentie van triggers afneemt;
– Je (emotionele) veerkracht vergroot;
– Je een diepere en liefdevollere relatie opbouwt met je lichaam;
– Je gevoel van veiligheid en basisvertrouwen in jezelf, anderen en het leven herstelt;
– Je de kracht vindt om met (meer) vertrouwen vanuit authenticiteit te leven;
– Je vermogen om verbinding te maken met anderen toeneemt;
– Je krijgt meer energie, voelt je lichter en ervaart meer plezier.


Wij geloven in de transformerende kracht van verbondenheid!

Angst, stress en trauma leiden (onbewust) tot verlies van contact met jezelf en een verminderd gevoel van eigenwaarde en zelfbewustzijn. Het remt je levenslust, plezier en vermogen tot liefhebben van jezelf en anderen.

Het Trauma Integratie Support Traject brengt eeuwenoude wijsheden en hedendaagse wetenschap samen in een ervarings- oftewel lichaamsgericht programma. De vaste groep geeft je de ruimte om je aan elkaar toe te vertrouwen. Om in elke deelnemer een deel van jezelf terug te zien en je te laten inspireren en bekrachtigen.

Samen onderzoeken we de weg tussen verlangen en vervulling. En vooral datgene wat er tussen in staat; de onzichtbare krachten die jouw leven vormen.

Je wordt je bewust van de patronen en strategieën die je ervan weerhouden voor jezelf te kiezen, voor jezelf te gaan staan en het leven in overeenstemming wie jij bent te leven. Die je belemmeren om voluit te genieten en je leven vorm te geven vanuit het diepste verlangen dat in jouw hart wacht.

Eenvoudige zachte uitnodigingen, impulsen, lichaamsgerichte oefeningen, praktische handvatten én theoretische onderbouwing bieden je de mogelijkheid de energie van vastgezette emoties los te laten, angst, verdriet en gevoelens van schaamte, schuld en woede te verwerken en je op een andere manier te verhouden tot situaties in het heden en/of verleden.

De basis van elke bijeenkomst is hetzelfde. De invulling elke keer anders. We delen, lachen, bewegen, raken aan, houden vast, laten los en rusten. Je leert technieken toepassen op jezelf én elkaar. Je geeft en ontvangt.

Er zijn rondes om je gevoelens of ervaringen te delen (sharings), elkaar feedback te geven, afgewisseld met momenten van bezinning, reflectie en integratie.

In 6 bijeenkomsten maak je een transformatie door. Levenskracht, vertrouwen en hoop krijgen weer een plek in jouw leven!Praktische informatie

Voor wie
Dit support traject is voor iedereen die verlangt naar diepgaande integratie, verandering en herstel, en die op zoek is naar ondersteuning en/of praktische handvatten om zichzelf te verankeren in veiligheid en vertrouwen. Het traject is geen vervanging van therapie, maar absoluut een waardevolle aanvulling in afwachting van (wachtlijst), tijdens of na een behandeltraject.

Door wie
Het traject wordt gefaciliteerd door Pomme en een co-trainer. Zij brengt haar jarenlange kennis en ervaring uit de praktijk samen met kennis op het gebied van de klinische- en neuropsychologie, pre- en perinatale psychologie, psychotraumatherapie, lichaamsgerichte traumatherapie, hechting- en ontwikkelingstheorie, affectieve en interpersoonlijke neurobiologie, mindfulness, energetische geneeskunde, bio-energetica, hypnose, kwantumfysica, meditatie, visualisatie, yoga, stem- en ademwerk, aanraking en journaling.

Data
* Support groep 1: vrijdagochtend – 9.15 – 11.45
6 bijeenkomsten: 1 maart, 8 maart, 15 maart, 22 maart, 29 maart, 5 april

* Support groep 2: woensdagochtend – 9.15 – 11.45
6 bijeenkomsten: 10 april, 17 april, 24 april, 15 mei, 22 mei, 29 mei

Locatie
Weert 78, 6231 SB Meerssen (Weert)

Investering
Jouw investering bedraagt €495,- (vrijgesteld van btw) voor 6 bijeenkomsten. Ben je aanvullend verzekerd, dan kom je mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar. Klik hier voor meer informatie. Voor organisaties/ondernemingen hanteren wij een ander tarief.

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen aan dit traject, vul dan dit formulier in. Na ontvangst neem ik contact met je op voor het plannen van een (online) kennismaking/intake. Na ontvangst van (aan)betaling is jouw plekje definitief.

Vragen? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl

Annuleringsvoorwaarden
Wil je na aanmelding annuleren dan kan dit met de volgende voorwaarden:
Tot 2 maanden voor event: totale bedrag minus 10% administratiekosten
Tot 6 weken voor event: 75% refund van totale bedrag
Tot 4 weken voor event: 50% refund van totale bedrag
Tot 2 weken voor event: 25% refund van totale bedrag
0-2 weken voor event: geen refund, tenzij anders overeen gekomen